Vanlige spørsmål: Norton Driveroppdatering

Hva er Norton Driveroppdatering?

Norton Driveroppdatering er et ytelsesverktøy fra Norton som hjelper din Windows PC og dens eksterne enheter fungere problemfritt. Det bidrar til å redusere krasj-, oppheng- og blåskjerm-problemer på din Windows-PC, og bidrar også til å eliminere sikkerhetsproblemer.

Norton Driveroppdatering oppdager automatisk utdaterte, korrupte, sårbare eller manglende drivere og oppdaterer dem for å rette opp feil og sårbarheter. Den kan sikkerhetskopiere og gjenopprette gjeldende drivere i tilfelle problemer. Du kan laste ned fra en database med mer enn 50 millioner virusfrie drivere for å hjelpe PC-grafikk, enheter, lyd, nettverk og andre komponenter til å yte bedre.

Hvorfor bør jeg oppdatere driverne mine?

Sårbare drivere kan være et betydelig sikkerhetsproblem. En utdatert driver mangler de nyeste sikkerhetstiltakene, noe som gjør det lettere for nettkriminelle å utnytte den og få tilgang til datamaskinens operativsystem.

For omfattende beskyttelse er det viktig å sikre at alle driverne dine har nyeste versjon. Selv om Windows PC-drivere kan oppdateres manuelt, er det vanskelig å identifisere de utdaterte driverne og finne de riktige oppdateringene. Vi anbefaler at du bruker et oppdateringsprogram spesielt for drivere, som Norton Driveroppdatering, for å oppdatere driverne.

Hvorfor velge Norton Driveroppdatering?

Norton Driveroppdatering er et av de beste oppdateringsprogramene for Windows-drivere. Du kan laste ned fra en database med mer enn 50 millioner virusfrie drivere for å hjelpe PC-grafikk, enheter, lyd, nettverk og andre komponenter til å yte bedre. Norton er en av verdens største og mest pålitelige merkevare innen nettsikkerhet. Vi sikrer at programvaren vår oppfyller de høyeste standardene både når det gjelder sikkerhet og ytelse.

Norton Driveroppdatering er utviklet for å holde enhetsdriverne oppdatert og bidra til å eliminere sikkerhetsproblemer. Bli varslet om sårbare drivere på Windows-PC-en, slik at du umiddelbart kan oppdatere og tette sikkerhetshull.

Er Norton Driveroppdatering trygt for Windows-PCen min?

Norton Driveroppdatering laster ned og installerer drivere fra verifiserte produsenter. Før drivere oppdateres, sikkerhetskopierer Norton Driveroppdatering alle eksisterende drivere og oppretter et Windows-systemgjenopprettingspunkt.

Norton Driveroppdatering tester komponentene automatisk under skanning og etter en oppdatering. Hvis problemer oppstår med en nylig oppdatert driver, markeres denne driveren med etiketten Problem oppdaget. Du kan så gjenopprette forrige versjon av driveren.

Kan oppdatering av drivere forårsake problemer?

Oppdatering av drivere kan forårsake problemer i to scenarier:

1. Du prøver å oppdatere en driver manuelt og ender opp med å velge feil oppdatering.

2. Hvis enhetsprodusenten har gitt ut en mangelfull oppdatering for driveren som introduserer flere problemer enn rettelser, eller har andre uforutsette feil og inkompatibiliteter.

Norton Driveroppdatering hjelper deg i begge disse tilfellene. Vår unike funksjon for gjenoppretting av drivere lar deg raskt gå tilbake til en tidligere versjon av driveren.

Hva er minimumskravene til systemet?

Operativsystem

• Microsoft Windows 11 unntatt Mixed Reality og IoT Edition

• Microsoft Windows 10 unntatt Mobile og IoT Edition (32- eller 64-bit)

• Microsoft Windows 8.1/8 unntatt RT og Starter Edition (32- eller 64-bit)

• Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere, alle utgaver (32- eller 64-bit)

Maskinvare

• Prosessor: Windows fullt kompatibel PC med Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64-prosessor eller høyere (må støtte SSE3-instruksjoner)

• RAM:1 GB eller mer

• Harddiskplass: 2 GB ledig harddiskplass

• Mindre enn 1024 x 768 piksler som optimal standard skjermoppløsning, anbefales ikke

Internett-tilkobling for å laste ned, aktivere og bruke programmet.

Hvordan laster jeg ned og installerer Norton Driveroppdatering?

Hvis abonnementet ditt inkluderer rettigheter for Norton Driveroppdatering, kan du laste ned og installere Norton Driveroppdatering fra Norton-kontoen din. For detaljerte instruksjoner, se Last ned og installer Norton Driveroppdatering.

Hvordan bruker jeg Norton Driveroppdatering?

For instruksjoner for å oppdatere driverne til den nyeste versjonen, se Oppdater maskinvaredrivere til den nyeste versjon med Norton Driveroppdatering.

For instruksjoner for gjenoppretting av tidligere driverversjoner, se Gjenopprett tidligere versjon av maskinvaredriver.

Øker oppdatering av drivere FPS-en?

Oppdatering av GPU-driveren løser vanligvis problemer og feil med GPU-en. Selv om det bidrar til å forbedre GPU-ytelsen, er det lite sannsynlig at det vil forbedre spill- eller PC-ytelsen i stor grad. Forbedring av PC- eller spillytelse er i stor grad avhengig av maskinvaren. Hvis du ønsker å øke FPS-en, anbefaler vi å overklokke GPU-en.

Hvordan utelukke en bestemt driver fra Norton Driveroppdaterings skanning?

1. Åpne Norton Driveroppdatering.

2. I vinduet Norton Driveroppdatering, klikk på Oversikt eller Utdaterte eller Skann på nytt.

Hvis du ikke kan se alternativene ovenfor, klikker du på hjem-ikonet øverst til venstre.

3. Finn driveren du vil utelukke fra listen av drivere og klikk på pil-ikonet (>) ved siden av.

4. Klikk så på ellipse-ikonet (...) i vinduet som åpnes.

5. Under Handling, klikk på Utelukk driver.

Den valgte driveren legges til seksjonen Ignorerte og utelatte og Norton Driveroppdatering flagger ikke lenger denne driveren som utdatert.

Viktig: Utdaterte drivere mangler de siste sikkerhetstiltakene og gjør de enklere for nettkriminelle å utnytte dette samt få tilgang til din datamaskins operativsystem. For omfattende beskyttelse anbefaler vi at du oppdaterer driverne til den nyeste tilgjengelige versjonen.

Jeg vil ikke at Norton Driveroppdatering skal oppdatere en bestemt driver. Hva bør jeg gjøre?

1. Åpne Norton Driveroppdatering.

2. I vinduet Norton Driveroppdatering, klikk på Oversikt eller Utdaterte eller Skann på nytt.

Hvis du ikke kan se alternativene ovenfor, klikker du på hjem-ikonet øverst til venstre.

3. Finn driveren du vil utelukke fra listen av drivere og klikk på pil-ikonet (>) ved siden av.

4. Klikk så på ellipse-ikonet (...) i vinduet som åpnes.

5. Under Handling, klikk på Ignorer oppdatering.

Den valgte driveren legges til seksjonen Ignorerte og utelatte og Norton Driveroppdatering flagger ikke lenger denne driveren som utdatert.

Viktig: Utdaterte drivere mangler de siste sikkerhetstiltakene og gjør de enklere for nettkriminelle å utnytte dette samt få tilgang til din datamaskins operativsystem. For omfattende beskyttelse anbefaler vi at du oppdaterer driverne til den nyeste tilgjengelige versjonen.

Kan jeg bruke Norton Driveroppdatering uten å installere Norton Protection?

Ja. Norton Driveroppdatering kan installeres som et frittstående program, uten at Norton Protection er installert. Vi anbefaler imidlertid at du beskytter enhetene dine med Norton Protection.

Hvordan vite at jeg bruker den nyeste versjonen av Norton Driveroppdatering?

1. Åpne Norton Driveroppdatering.

2. I vinduet til Norton Driveroppdatering, klikk på Meny > Innstillinger.

3. I venstre rute, under Generelt, klikk på Oppdater Driveroppdatering.

4. Dersom du ser meldingen: “Du er oppdatert”, bruker du den nyeste versjonen.

5. Under Velg hvordan du vil få oppdateringer. velg hvordan du vil at Norton Driveroppdatering skal se etter og installere oppdateringer.

Vi anbefaler at du velger Oppdater Driveroppdatering automatisk i bakgrunnen for å være sikker på at du alltid har siste versjon.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230522171628273