Oppdater maskinvaredriverne til den nyeste versjonen med Norton Driveroppdatering

Instruksjonene i artikkelen hjelper deg å bruke Norton Driveroppdatering til å skanne PC-en for utdaterte drivere og oppdatere dem til den siste tilgjengelige versjonen.

PC-en må være koblet til Internett for at Norton Driveroppdatering skal kunne oppdatere driverne.

Som standard skanner Norton Driveroppdatering PC-en for å identifisere de utdaterte driverne like etter installasjonen. Du kan også følge instruksjonene nedenfor for å skanne manuelt, identifisere og oppdatere de utdaterte driverne.

1. Åpne Norton Driveroppdatering.

2. I vinduet Norton Driveroppdatering, klikk på Skanne drivere eller Skann på nytt.

3. Vent mens Norton Driveroppdatering fullfører skanningen.

Når skanningen er fullført, viser Norton Driveroppdatering alle drivere og deres statuser.

• Utdaterte: Lister opp utdaterte drivere.

• Oppdaterte: Lister opp drivere med nyeste versjon.

• Ignorerte og utelatte: Lister opp drivere som du ikke har skannet eller oppdatert med Norton Driveroppdatering. For å oppdatere utelatte eller ignorerte drivere, velg driveren og klikk på Slutt ignorering eller Stopp utelating.

Du kan se det siste versjonsnummeret og utgivelsesdato for hver driver.

4. Gjør ett av følgende:

• For å oppdatere alle utdaterte drivere, klikk på Oppdater alle.

• For å oppdatere spesifikke drivere, velg driverne i listen, klikk så på Oppdater valgte.

• For å oppdatere drivere individuelt, trykk på pil-ikonet (>) ved siden av den utdaterte driveren for å se detaljer, klikk så på Oppdater.

5. Vent mens Norton Driveroppdatering oppdaterer driverne. Dette kan ta noe tid.

Viktig: Ikke slå av PC-en eller koble fra internett-tilkoblingen mens driverne oppdateres av Norton Driveroppdatering.

Noen drivere kan kreve at systemet omstartes for å fullføre oppdateringen. Dersom du blir bedt om det, klikk på Start på nytt.

6. Når alle driverne er oppdaterte klikker du på Ferdig.

I noen tilfeller kan det hende at Norton Driveroppdatering ikke kan oppdatere en driver. I slike tilfeller kan du prøve å oppdatere den utdaterte driveren på nytt etter en tid. Du kan klikke på Fortsett og fullføre de andre utdaterte driverne, eller klikke på Lukk dersom det ikke er flere utdaterte drivere.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230522171259324