Funksjoner i Norton Mobile Security

Fordeler for deg:

• Beskyttelse mot digitale trusler som risikable apper

• Kontrollerer å sikre ditt personvern på Internett

• Ett abonnement for flere enheter

Viktige funksjoner for Android-telefoner eller -tabeller

Hvis du vil installere Norton Mobile Security på Android-enheten, må du ha Android 6.x eller nyere.

• System Advisor

Varsler deg om trusler for operativsystemet og sikkerhetssertifikater som gir angripere tilgang til enheten din og dataene på den.

• Wi-Fi-sikkerhet

Gjennomsøker og identifiserer utsatte nettverk og nettverk som er under angrep, slik at du kan koble til sikre nettverk.

• Beskyttelse mot skadeprogrammer :

Forhindrer at apper som har skadeprogrammer og virus, blir installert på enheten din ved å varsle deg før du laster dem ned fra Google Play

• App Advisor for påtrengende reklameprogrammer

Varsler deg hvis apper inneholder påtrengende reklameprogrammer, før du laster dem ned fra Google Play

• Internett-beskyttelse - beskyttelse mot nettfisking :

Beskytter mot nettsvindel ved å blokkere bedragerske nettsteder

• Beskyttelse mot skadeprogram :

Skanner og fjerner apper med virus, spionprogrammer og andre trusler

• Beskyttelse mot løsepengevirus :

Beskytter mot løsepengevirusangrep.

• Anrops- og tekstblokkering :

Beskytter mot irriterende samtaler og mobil spam

• Varsler om spam og svindel

Identifiserer og blokkerer mistenkelige spam eller bedragerske anrop du mottar på enheten.

Funksjonen Spam- og svindelvarsler er bare tilgjengelig i USA og India.

• Personvernsrådgiver

Skanner automatisk apper og viser deg personvernrisikoer før du laster dem ned fra Google Play

• Personvernrapport med interaktivt kart

Viser hvor i verden personlig informasjon kan deles

• Safe Search

Beskytter enheten din og de personlige dataene dine mot skadelige nettsteder som installerer løsepengevirus, trojanske hester og andre trusler

Internett-beskyttelsesfunksjonen krever stabil Internett-tilkobling for å fungere effektivt.

Viktige funksjoner for iPhone eller iPads

Hvis du vil installere Norton Mobile Security på iOS-enheten, må du ha iPhone- eller iPad-enheter som kjører den gjeldende og de to tidligere versjonene av Apple iOS.

• Operativsystemvarsler :

Varsler deg når enhetens operativsystem er utdatert.

• Internett-beskyttelse :

Oppdager og advarer deg mot bedragerske nettsteder før du besøker dem.

• Trådløs nettverkssikkerhet :

Bruker avanserte søk for å identifisere kompromitterte nettverk og nettverk som er under angrep, så du kan koble til sikre nettverk.

• Kodesporingsvarsel :

Varsler deg hvis du ikke har angitt en kode for enheten din for å forhindre uautorisert tilgang til personopplysningene dine.