Finn ut hvordan du bruker produktnøkkelen fra Norton

Hvis du vil vite hvordan du bruker Norton-produktnøkkelen, velger du ett av følgende alternativer avhengig av situasjonen:

Hvis du ikke vet hvor du finner produktnøkkelen, kan du lese Finne produktnøkkelen fra Norton.

Hvis du ser en melding om at produktnøkkelen er ugyldig, kan du lese Melding: «Ugyldig produktnøkkel».

Aktivere eller fornye med en produktnøkkel du har kjøpt i en butikk

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Aktiver nå i Norton-produktets hovedvindu for å aktivere abonnementet.

• Hvis du vil fornye abonnementet, går du til hovedvinduet og klikker på Hjelp. Deretter går du til Kontoinformasjon og klikker på Angi produktnøkkel.

3. Angi produktnøkkelen som du fikk fra butikken.

Hvis du leter etter produktnøkkelen, leser duFinne produktnøkkelen fra Norton.

Hvis produktnøkkelen ikke fungerer, ser du Melding: «Ugyldig produktnøkkel».

Hvis du bruker en produktnøkkel, blir ikke gjenstående dager i det gjeldende abonnementet lagt til i abonnementet som er tilknyttet den nye nøkkelen.

Jeg har installert enhetssikkerhetsproduktet fra Norton og vil aktivere det

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Klikk på Hjelp.

3. Klikk på Angi produktnøkkel

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Jeg må laste ned og installere enhetssikkerhetsproduktet fra Norton før jeg bruker produktnøkkelen

1. Logg på kontoen.

2. Hvis du ikke allerede er logget på, angir du e-postadressen og passordet for kontoen og klikker på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Klikk på Last ned Norton på siden Kom i gang.

Hvis du har en produktnøkkel du ennå ikke har registrert til kontoen, klikker du på Angi en ny produktnøkkel.

Skriv inn produktnøkkelen og klikk på >. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere produktet.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• Windows: Trykk på tastene Ctrl + J for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

• Mac: Trykk på Kommando + Alternativ + L for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren, og dobbeltklikk deretter på filen du lastet ned.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

Norton-produktet ditt er nå installert og aktivert.

Vanlige feil når du skriver inn produktnøkkel

• Mellomrom i produktnøkkelen genererer en feilmelding.

• Husk å oppgi lisensinformasjonen for det spesifikke produktet du bruker. Lisensinformasjonen for ett Norton-produkt kan ikke byttes med informasjonen for et annet Norton-produkt.

Du kan for eksempel ikke bruke produktnøkkelen for Norton-beskyttelsen for å aktivere Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate. Du finner produktnøkkelen for Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate på siden Mitt abonnementkontoen.

• Hvis du fremdeles ser en melding som varsler deg om feil eller ugyldig lisensinformasjon, må du kontrollere at du har skrevet inn lisensinformasjonen nøyaktig slik den vises.

Noen tegn (for eksempel tallet 0 og bokstaven O) kan se veldig like ut. Prøv å dobbeltsjekke følgende: bokstavene O, l (liten i), I (stor I) og tallene 0 (null) og 1 (en).

Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Kontakt oss

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71537110
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/06/2022