Bekrefte at en e-postmelding du mottar fra Norton, er ekte

Vi bruker e-post eller direkte post til å holde deg informert om nyeste tilbud, kunngjøringer og produktoppdateringer fra Norton. Dette dokumentet beskriver de ulike e-postene eller direkte postene vi sender, og hjelper deg å bekrefte om e-posten eller brevet du mottok, er fra Norton eller ikke.

Dette er kun ment som en veiledning, og informasjon om disse e-postene eller direkte reklame fra Norton kan endres når som helst. Det er mulig at en e-post eller et brev som sendes av Norton eller andre Symantec-merker, ikke har alle kjennetegnene som beskrives i dette dokumentet. Det er også mulig at en e-post eller et brev har alle kjennetegnene som beskrives her, men allikevel ikke er fra Norton.

Nortons partnere kan også sende e-poster eller brev med tilbud på Norton-produkter. Disse kan inneholde bilder som er Norton-varemerker, men Nortons kundeinformasjon brukes ikke til å sende disse e-postene eller brevene, og de sendes ikke av Norton. Du bør aldri oppgi personlig eller konfidensiell informasjon til en avsender eller på et nettsted du ikke kjenner eller stoler på.

Hvis du har bekymringer om en e-postadresse du har mottatt, kontakter du Norton brukerstøtte.