Bekrefte at en e-postmelding du mottar fra Norton, er ekte

Vi bruker e-post eller vanlig post for å holde deg informert om nye tilbud, kunngjøringer og produktoppdateringer fra Norton. Nortons tilknyttede partnere kan også sende e-postmeldinger eller brev med tilbud på Norton-produkter. Disse kan inneholde bilder som er Norton-varemerker, men personopplysningene dine brukes ikke til å sende disse meldingene.Du bør aldri oppgi personopplysninger eller konfidensiell informasjon til en avsender eller på et nettsted som du ikke kjenner eller stoler på.

Noen ganger kan du motta e-postmeldinger fra svindlere som hevder at de er fra Norton. Hvis du mottar mistenkelige e-poster som ser ut som de kommer fra oss, send dem som vedlegg til spam@norton.com. Hvis du vil vite mer, kan du lese Nettsvindel og hvordan du unngår dem

Her er en liste over legitime Norton-domener: Skriv inn domenet i søkefeltet i nettleseren (trykk Ctrl + F-tasten eller Kommando + F-tasten) for å se om det er oppført her.

Hvis du for eksempel har mottatt en e-postmelding fra noreply@norton.com, søker du etter @norton.com i nettleseren. Hvis domenet er oppført her, er e-postmeldingen du mottok en legitim melding fra Norton.

• @nortonlifelock.com
  • @norton.com
  • @identity.norton.com
  • @login.norton.com
  • @securenorton.com
  • @secure.norton.com
  • @lifelock.norton.com
  • @mylogin.norton.com
  • @myidentity.norton.com
  • @family.norton.com
  • @lifelock.com
  • @mail.nortonstore.hk
  • @mail.nortonstore.cn
  • @mail.nortonstore.tw
  • @mail.nortonstore.kr
  • @mail.nortonstore.jp
  • @mail.norton.com
  • @email.norton.com
  • @e-mail.norton.com
  • @identityprotection.norton.com
  • @subscriptions.norton.com
  • @zuberance.com
  • @ifeelgoods.com
  • @trustpilot.com
  • @club-off.com
  • @m.onetrust.com
  • @cleverbridge.com
  • @creditview.co.uk

Du kan motta e-postvarslinger om følgende:

• Tilbud fra Norton Online Store
  • Varslinger fra Norton-programmer
  • Kjøpsrelatert informasjon
  • Komme i gang med Norton
  • Tilbakemeldingsundersøkelser

Du kan motta direktepost om følgende:

• Planen er ikke fornyet eller installert
  • Norton-kontoens e-postadresse er ikke lenger aktiv
  • Faktureringsfeil og påminnelser om fornying
  • Tilbud og kampanjer

Dette er kun ment som en veiledning, og informasjon om disse e-postene eller direkte reklame fra Norton kan endres når som helst. Hvis du ikke kan bekrefte ektheten til kommunikasjonen du har mottatt, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71088498