Finne ut hva du må gjøre hvis du ikke finner Norton-abonnement på kontoen

Hvis du ikke ser Norton-produktet når du logger på kontoen, har du kanskje logget på feil konto. Kjøpet kan være tilknyttet en annen konto.

Hvis du ikke finner abonnementet på kontoen, kan du sjekke om du har opprettet en konto med en gammel e-postadresse. Hvis du ikke har tilgang til den gamle e-postadressen, kan du kontakte Kundeservice og -støtte for å få hjelp.

Kontakt oss

Velg ett av følgende, avhengig av situasjonen:

Kina, Japan og Korea: Hvis Norton-produktet ikke er registrert på kontoen, finner du produktnøkkelen i e-postbekreftelsen. Følg instruksjonene i avsnittet Jeg har en produktn##~##xF8;kkel og vil legge til Norton p##~##xE5; kontoen min.