Finne fakturaen for kjøp på Norton.com eller avgiften for automatisk fornying av Norton-abonnementet

Bekreftelsen på automatisk fornying, som du har mottatt via e-post, utgjør fakturaen for kjøpet. Kontroller innboksen eller spam-mappen og se om du finner bekreftelsesmeldingen. Bekreftelsesmeldingen inneholder nødvendig avgiftsinformasjon samt bestillingsbeløp.

Skrive ut eller laste ned fakturaen

1. Logg på kontoen for å skrive ut eller laste ned fakturaen.

2. Under Ordrehistorikk klikker du på Ordrenummer for å vise/skrive ut fakturaen.

Hvis du trenger hjelp med å få tilgang til kontoen din, ser du Oppdatere Norton-kontoinnstillingene. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Vanlige spørsmål: Automatisk fornying av NortonLifeLock-abonnementet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v66844717
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 08/12/2020