Meldingen «Bekreft kjøpet»

Når du kjøper et Norton-produkt på Norton.com, blir du bedt om å angi e-postadresse og passord. Hvis du angir feil passord, kan ikke ordren lagres på kontoen.

Hvis du ser en melding som ber deg om å bekrefte et kjøp når du logger på Norton-kontoen, kan du prøve det av de følgende alternativene, avhengig av situasjonen din:

Jeg vil vite hvordan jeg bekrefter kjøpet

1. Logg på kontoen.

2. På siden Ordrebekreftelse velger du Ja, jeg har lagt inn denne ordren, og klikk deretter på Bekreft ordre.

Hvis du ser feilmeldingen «Det har oppstått en uventet systemfeil, og vi kan ikke vise informasjonen din akkurat nå», må du sjekke om det finnes kjente systemproblemer eller avbrudd ved å gå til siden Norton-tjenestestatus. Deretter prøver du å få tilgang til kontoen din igjen litt senere. Du kan også prøve å logge på kontoen i en annen nettleser.

3. Angi serienummeret til produktet i bestillingen din.

Hvis du har bestilt flere produkter, behøver du bare å angi serienummeret til ett av produktene i bestillingen.

4. Klikk på Fortsett.

5. Bestillingen din har blitt bekreftet og du kan nå laste ned og administrere Norton-produktet på kontoen din.

Jeg må finne serienummeret mitt

Du finner serienummeret i e-postmeldingen med ordrebekreftelsen, som ble sendt til e-postadressen du brukte da du kjøpte Norton-produktet. Sørg for å se etter den e-post-adressen i e-post-innboksen.

Du kan bruke emnelinjen eller e-post-adressen til avsender for å søke etter bekreftelses-e-posten for bestillingen i innboksen din. Søk etter en av de følgende:

• Emne liknende dette: «Ordrebekreftelse fra Norton på ordre #NP0000000».

• Fra: Nettbutikk <orders@mail.norton.com>.

Hvis du ikke klarer å finne bekreftelses-e-posten for bestillingen i innboksen din, kontrollerer du spammappen eller mappen for søppelpost for å finne e-posten.

I bekreftelses-e-posten er serienummeret plassert under Produktinformasjon.

Datoen for bestillingen er eldre enn det siste kjøpet mitt

Hvis du kjøpte et Norton-produkt tidligere enn det som fremgår av «Ordredato» i listen «Bekreft kjøp», gjelder meldingen en eldre ordre som ikke har noe med det gjeldende produktet å gjøre.
Hvis du ikke vil se denne meldingen, velger du Jeg har ikke bestilt dette. Deretter klikker du på Avslå ordre.

Når du avslår en ordre, fjernes produktet fra kontoen. Deretter kan du ikke lenger behandle ordren eller laste ned produktet.

Se trinnene nedenfor for å laste ned det kjøpte abonnementet.

Laste ned nylige kjøp

1. Logg på kontoen.

Pass på at du logger på med e-postadressen som ble brukt for det siste kjøpet.

2. Velg Norton-produktet ditt på fanen Mitt abonnement.

Hvis du ikke ser Norton-produktet du nylig kjøpte, kan det ha blitt tilknyttet en annen konto. Logg deg på igjen ved å bruke en annen e-postadresse.

3. Klikk på Last ned.

4. Følg meldingene for å laste ned og installere Norton-produktet.