Ikke-administrerbare tjenester

Du kan kun håndtere Norton-tjenesten som er registrert på Norton-kontoen. Hvis Norton-tjenesten ikke er registrert på kontoen din, er registrert på en annen Norton-konto eller leveres av visse Norton-partnere, kan du ikke gjøre følgende med Norton-kontoen:

• Fornye produktnøkkelen.

• Vise abonnementsinformasjon.

• Løse sikkerhetsproblemer eksternt.

• Oppdatere til nyeste produktversjon.

Derfor må du registrere alle Norton-tjenester ved å bruke samme Norton-konto. Bruk informasjonen nedenfor for å kombinere disse tjenestene.

1. Avinstaller Norton-tjenesten fra enheten som er koblet til en annen Norton-konto.

2. Logg på Norton-kontoen din.

3. Gå til siden Min Norton og klikk på Last ned for å installere Norton-tjenesten på enheten.

Norton-tjenesten tilkobles denne Norton-kontoen. Gjenta disse trinnene på de andre enhetene for å koble alle enhetene til en enkelt Norton-konto.

Dersom du mottok Norton-tjenesten fra en av Nortons samarbeidspartnere, er det denne samarbeidspartneren som håndterer Norton-tjenesten din. Dersom dette er tilfelle, kan det hende du ikke får til å bruke alle Norton-funksjonene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v57840232
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 08/01/2021