Tilbakestille passordet for NortonLifeLock-kontoen

Hvis du ikke husker kontopassordet, kan du angi et nytt passord.

Hvis du har mottatt enn melding om at kontopassordet ditt er endret, men endringen ikke var godkjent, må du umiddelbart tilbakestille passordet og kontakte Kundeservice og -støtte.

Tilbakestille passordet

1. Åpne nettleseren og gå til Glemt passord-siden.

2. Under Har du problemer med pålogging?Gå til siden og angi e-postadressen din. Pass på du angir den samme e-postadressen du brukte da du kjøpte produktet eller opprettet kontoen.

3. Klikk på Fortsett.

NortonLifeLock sender deg en e-postmelding med instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet.

Hvis du ikke mottar e-postmeldingen for tilbakestilling av passord innen et par minutter, bør du sjekke Spam- eller Søppelpost-mappene. Du vil ikke motta en e-postmelding om gjenoppretting hvis det ikke finnes en konto med den aktuelle e-postadressen. E-postmeldinger om gjenoppretting av passord fra NortonLifeLock inneholder følgende informasjon:

• Fra : no-reply@nortonlifelock.com

• Emne : Problemer med å logge på NortonLifeLock-kontoen?

Hvis du fremdeles ikke finner e-postmeldingen, er det mulig at du brukte en annen e-postadresse da du opprettet kontoen. Hvis e-postkontoen ikke er aktiv, må du opprette en ny konto eller kontakte Kundeservice og -støtte.

4. Åpne e-postmeldingen og klikk på Gjenopprett konto.

Hvis e-postkontoen ikke er aktiv, kan du kontakte oss på Kundeservice og -støtte.

5. Skriv inn et nytt passord for kontoen.

6. Klikk på Oppdater passord.

7. Klikk på Fortsett for å få tilgang til Norton-kontoen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v55260946
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 06/01/2021