Gjenopprette NortonLifeLock-kontoen

Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet, kan du hente det og angi et nytt passord for kontoen.

Hvis du ikke har tilgang til den gamle e-postadressen, eller hvis du ikke har mottatt e-postmeldingen for tilbakestilling av passord, kontakter du Kundeservice og -støtte for å få hjelp.

Hente brukernavnet du bruker til å logge på

1. Åpne nettleseren og gå til Logg på-siden.

2. Klikk på Glemt brukernavnet? -koblingen.

3. Angi e-postadressen din. Pass på du angir den samme e-postadressen du brukte da du kjøpte produktet eller opprettet kontoen.

4. Klikk på Fortsett.

5. Åpne e-postmeldingen som inneholder brukernavnet ditt.

Tilbakestille kontopassordet

1. Åpne nettleseren og gå til siden Glemt passord.

2. Angi e-postadressen din. Pass på du angir den samme e-postadressen du brukte da du kjøpte produktet eller opprettet kontoen.

3. Klikk på Fortsett.

NortonLifeLock sender deg en e-postmelding med instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet.

Hvis du ikke mottar e-postmeldingen for tilbakestilling av passord innen et par minutter, bør du sjekke Spam- eller Søppelpost-mappene. Du vil ikke motta en e-postmelding om gjenoppretting hvis det ikke finnes en konto med den aktuelle e-postadressen. E-postmeldinger om gjenoppretting av passord fra NortonLifeLock inneholder følgende informasjon:

• Fra : no-reply@nortonlifelock.com

• Emne : Problemer med å logge på NortonLifeLock-kontoen?

4. Åpne e-postmeldingen og klikk på Gjenopprett konto.

Hvis e-postkontoen ikke er aktiv, kan du kontakte oss på Kundeservice og -støtte.

5. Skriv inn et nytt passord for kontoen.

6. Klikk på Oppdater passord.

7. Klikk på Fortsett for å få tilgang til Norton-kontoen.