Oppdatere kontoinformasjonen

Bruk informasjonen nedenfor for å oppdatere kontoinformasjonen din. Sørg for å holde detaljene oppdatert for å jobbe med kontoen, fornye abonnementer og motta varslinger.

Hvis du har glemt passordet eller har problemer med å motta e-postmeldingen, ser du Tilbakestille passordet for kontoen.

Hvis du opprettet kontoen med en e-postadresse som du for øyeblikket ikke har tilgang til eller kan bruke for å logge på kontoen, kan du kontakteKundeservice og -støtte for å få hjelp.

Hvis du trenger hjelp med andre problemer, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 16/03/2021