Oppdatere informasjonen på Norton-kontoen

Du kan oppdatere personopplysninger, betalingsinformasjon og e-postinnstillinger på kontoen din. Hvis du har glemt passordet eller har problemer med å motta e-postmeldingen for å tilbakestille passord, kan du lese Gjenopprette passordet for Norton-kontoen. Hvis du opprettet kontoen med en e-postadresse som du for øyeblikket ikke har tilgang til eller ikke kan bruke for å logge på kontoen, kan du kontakteKundeservice og -støtte for å få hjelp.

For Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan går du til Norton Store for å oppdatere kontodeltaljene.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Mac OS X, windows
Sist endret: 09/09/2021