Vise enhetene og rettighetene på Norton-kontoen din

Du finner produktene du abonnerer på og fordelene abonnementet ditt tilbyr, ved å logge på kontoen din. På kontoen din kan du også se enhetene du har installert beskyttelsen på, deres sikkerhetsstatus og mye mer.

Vise rettighetene dine

1. Logg på kontoen.

Siden Min Norton viser en oversikt over produktene og funksjonene som er inkludert i abonnementet ditt.

2. Avhengig av abonnementsplanen kan du gå gjennom eller konfigurere alle rettighetene dine.

3. Hvis du vil vite mer om fordelene som er knyttet til planen din, holder du markøren over profilikonet og klikker på Administrer abonnementene mine.

4. Klikk på Pil ned under plannavnet for å se fordelene.

Du kan også se antall gjenstående lisenser som er tilgjengelig for installasjon, under plannavnet.

Vise enhetene dine på Norton-kontoen

Hvis du har fjernet lisensen fra en enhet, vises ikke enheten på siden Enhetssikkerhet.

1. Logg på kontoen.

2. På siden Enhetssikkerhet kan du vise alle enhetene der du har installert beskyttelsen.

3. Hvis du ikke ser enheten, klikker du på Logg -koblingen nederst i enhetslisten for å se eldre inaktive enheter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370989
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 08/07/2021