Finn ut hva du kan gjøre med Norton-kontoen

På Norton-kontoen kan du behandle alle Norton-tjenester og -produktnøkler fra ett sted. Når du kjøper noe i Norton Online Store og når du aktiverer abonnementet ditt, ber Norton deg om å opprette en Norton-konto. Du trenger bare å oppgi en e-postadresse og angi et passord.

Gjør følgende etter aktivering av Norton-kontoen din:

• Installer, konfigurer og behandle de ulike produktene og funksjonene som er inkludert i abonnementsplanen din.

• Kjøp eller forny et Norton-abonnement.

• Aktiver eller annuller abonnementsfornyingen.

• Overføre lisensen til en ny enhet.

• Fjerne en enhet fra Norton-kontoen.

• Vis Norton-tjenestene som er installert på en enhet.

• Avinstaller en Norton-tjeneste fra en enhet.

• Oppgradere Norton-produkter til den nyeste versjonen.

• Oppdatere betalingsinformasjonen din.

• Håndtere kontoopplysningene dine.

Oppførte oppgaver varierer avhengig av Norton-tjenesten og enheten du bruker. Tilgjengelighet av LifeLock-funksjoner avhenger av abonnementsplanen du har kjøpt.

Jeg vet ikke om jeg har en Norton-konto

Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du opprette en. Hvis du ikke vet om du allerede har en Norton-konto, ser du Jeg vet ikke om jeg har en Norton-konto.

Hvis du har installert Norton Internet Security 5.x eller Norton AntiVirus 12.x på Mac-enheten din, må du oppgradere til Norton Security for Mac.