Finn abonnements- eller tjenestestatusen din

Et gyldig abonnement sikrer at du kontinuerlig mottar produktoppdateringer og beskyttelse mot sikkerhetstrusler og risikoer. Hvis abonnementet ditt er utløpt, må du fornye det straks. Hvis du ikke fornyer abonnementet, deaktiveres alle sikkerhetsfunksjonene til produktet, og du kan ikke motta noen av beskyttelsesoppdateringene. Dette innebærer at enheten er utsatt for virus og risikoer.

Hvis du mottar en feilmelding mens du sjekker abonnementstatusen, må du kontrollere at du er tilkoblet Internett og at brannmuren eller foreldrekontrollen ikke blokkerer forbindelsen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v25422500_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/05/2019