Kontrollere statusen til Norton-abonnementet

Et gyldig abonnement sørger for at sikkerheten din alltid er oppdatert. Hvis du vil fortsette å bruke alle Norton-funksjonene og forbli beskyttet, må du aktivere eller fornye abonnementet før prøveperioden eller abonnementsperioden avsluttes.

Sjekke abonnementsstatusen

1. Logg på kontoen.

2. Skriv inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen og klikk på Logg på.

3. Hold musepekeren over visningsnavnet øverst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Mine abonnementer.

4. På fanen Mitt abonnement kan du vise statusen for abonnementet ditt.

5. Hvis abonnementet er utløpt eller snart utløper, klikker du på Forny nå for å fornye abonnementet.

Hvis du har aktivert Abonnementsfornying, fornyes abonnementet automatisk.

Du finner antall lisenser som er tilgjengelige for abonnementet ditt, under navnet på abonnementsplanen. Hvis du har brukt alle tillatte lisenser for det gjeldende abonnementet ditt, kan du overføre lisensen din fra en ubrukt enhet til en ny enhet. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Overføre Norton-beskyttelsen fra én enhet til en annen.