Aktivere eller fornye Norton-abonnementet

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Lær mer

Når du har et gyldig Norton-abonnement, kan du være trygg på at sikkerheten alltid er oppdatert. Du må aktivere eller fornye abonnementet før prøveperioden eller abonnementsperioden utløper for å kunne fortsette å bruke alle Norton-funksjonene og holde datamaskinen beskyttet.

Hvis du kjøpte Norton-abonnementet fra Norton Online Store eller en tjenesteleverandør, skjer aktiveringen automatisk når du laster ned og installerer Norton ved å logge på kontoen. Hvis aktiveringen imidlertid mislyktes på grunn av en feil, eller du hoppet over dette trinnet under installasjonen, bruker du informasjonen nedenfor for å fullføre aktiveringen eller fornyingen av abonnementet. Du kan også bruke denne informasjonen hvis du kjøpte Norton-abonnementet på andre måter eller lastet ned en prøveversjon eller fikk abonnementet fra en tjenesteleverandør.

Datamaskinen må være tilkoblet Internett for å fullføre aktiveringen eller fornyingsprosessen. Du kan også bruke Nortons tjeneste for automatisk fornying for å sikre uavbrutt beskyttelse.

Du kan aktivere abonnementet på én av følgende måter:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v24808774_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/05/2019