Avinstallere Nortons enhetssikkerhetprodukt i Windows

Denne artikkelen forklarer hvordan du avinstallerer Nortons enhetssikkerhetsprodukt fra Windows-datamaskinen.

Hvis du vil vite hvordan du avinstallerer Nortons enhetssikkerhetsprodukt fra Mac, kan du lese Avinstallere Nortons enhetssikkerhetsprodukt på Mac.

Når du kjører verktøyet Norton Remove and Reinstall, avinstallerer det alle1 Norton-produktene som er installert på Windows-datamaskinen og starter den nytt.

Slik laster du ned og kjører verktøyet Norton Remove and Reinstall

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk på filens standardplassering.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på tastene Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk deretter på Godta.

5. Klikk på Avanserte instillinger.

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Du kan installere produktet på nytt ved å bruke installasjonsfilen du lastet ned fra Norton-kontoen. Hvis du vil vite mer, kan du lese Laste ned og installere Nortons enhetsikkerhetsprodukt.

1Verktøyet Norton Remove and Reinstall avinstallerer ikke Norton Family fra datamaskinen din. Hvis Norton Family er installert på maksinen, må du avinstallere det og kjøre verktøyet Norton Remove and Reinstall. Hvis du vil vite mer, kan du lese Avinstallere Norton Family fra enheten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v15972972