Konfigurere VPN i Norton 360-appen for å surfe tryggere gjennom wifi-tilkoblinger på mobilenheten

Når du bruker et kompromittert trådløst nettverk, kan nettkriminelle stjele data og kritisk informasjon som du sender eller mottar. Du kan konfigurere funksjonen Secure VPN i Norton 360-appen slik at den gjennomsøker nettverket automatisk og varsler deg hvis du er tilkoblet et kompromittert nettverk.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig for brukere som abonnerer på Norton 360 for Mobile eller Norton 360-planer som inkluderer Secure VPN. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.

Norton Secure VPN/Secure VPN er ikke lenger tilgjengelig for bruk i India på grunn av statlige forskrifter som krever logging og lagring av brukerdata, men du kan fortsatt bruke produktet/abonnementet ditt når du reiser utenfor India.

Før du begynner må du kontrollere at du har konfigurert funksjonen Trådløs nettverkssikkerhet ved hjelp av Norton 360-appen. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Konfigurere og svare på Wi-Fi-sikkerhetsvarsler i Norton 360-appen på mobilenheten

Jeg har en Android-enhet

Konfigurere VPN

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk påPersonvern.

3. På skjermen Personvern, kan du konfigurere VPN-innstillingene.

Jeg har en iOS-enhet

Konfigurere VPN

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk påPersonvern.

3. Trykk på Konfigurer nå og trykk deretter påTillat for å legge til VPN-konfigurasjoner.

4. Hvis du blir bedt om det, angir du enhetens passord og sørger for at alternativet Koble til VPN automatisk er slått på.

Du mottar varsler fra Trådløs nettverkssikkerhet selv om du har deaktivert alternativet Koble til VPN automatisk på enheten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137722601
Operativsystem: Android;iOS