Konfigurere og svare på varsler fra Enhetssikkerhet i Norton 360-appen på mobilenheten

Jeg har en Android-enhet

Enhetssikkerhetsfunksjonen i Norton 360-appvarslene og beskytter enheten mot:
  • Rootede enhetsinnstillinger

• Uklarerte sertifikater

• Deaktivere USB-feilsøking og alternativet Ukjente kilder

• Sårbarheten til nøkkelinstallasjonsangrepet (KRACK)

• Angi en låseskjerm og en fingeravtrykkslås for enheten

Du kan også bruke Din beskyttelsesrapport for å vise antall operativsystemrisikoer som Norton 360 har identifisert de siste 30 dagene.

Vise og svare på varsler om enhetssikkerhet

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Hvis du ser alternativet Sikkerhet på hovedskjermen til Norton 360-appen, trykk på Sikkerhet eller gå til trinn 3.

3. Trykk på Enhetssikkerhet.

4. Avhengig av enhetssikkerhetsvarselet som vises nedenfor, følg trinnene for å løse enhetssikkerhetsvarselet tilsvarende.

Ikke alle enhetssikkerhetsvarsler nevnt nedenfor er tilgjengelige på alle Android-enheter.

Løse problemer med USB-feilsøking aktivert

1. I varselet USB-feilsøking aktivert trykker du på Løs nå.

2. På skjermen Utvikleralternativer skyver du glidebryteren ved siden av USB feilsøking til Av.

Løse problemer med Ukjente kilder aktivert

1. I varselet Ukjente kilder aktivert trykker du på Løs nå.

2. Avhengig av Android OS-versjonen, gjør du følgende:

• På enheter som kjører Android 7.x eller tidligere går du til skjermen Sikkerhet og flytter glidebryteren ved siden av Ukjente kilder til Av.

• På enheter som kjører Android 8.x eller nyere går du til skjermen Installer ukjente apper og flytter glidebryteren ved siden Tillat fra denne kilden til Av.

Løse problemer med Låseskjerm ikke aktivert

1. I varselet Låseskjerm ikke aktivert trykker du på Løs nå.

2. På skjermen Lås opp utvalg eller Velg skjermlås trykker du på det ønskede skjermlåsalternativet og følger instruksjonene på skjermen.

Norton anbefaler at du konfigurerer en skjermlåstype og velger fra et passord-, PIN- eller mønsteralternativ for å få bedre beskyttelse.

Løse problemer med Fingeravtrykklås ikke aktivert

1. I varselet Fingeravtrykklås ikke aktivert trykker du på Løs nå.

2. Hvis du blir bedt om det, må du angi enhetens pinkode dersom du allerede har angitt en lås for enheten.

3. På skjermen Velg skjermlås trykker du på det ønskede skjermlåsalternativet og følger instruksjonene på skjermen.

Du kan bruke alternativet Ignorer for å løse noen av ovennevnte sikkerhetsvarsler ovenfor senere. Hvis du vil se varselet igjen, sveiper du opp Ignorerte risikoer nederst i Enhetssikkerhet på skjermen, og trykk deretter på Skjul.

Vise rapporten for Enhetssikkerhet

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk og dra opp alternativet Din beskyttelsesrapport nederst på hovedskjermen i Norton 360-appen.

3. I delen Enhetssikkerhet kan du vise antall operativsystemrisikoer som Norton 360 har identifisert.

Jeg har en iOS-enhet

Funksjonen Enhetssikkerhet i Norton 360-appen varsler deg om og beskytter enheten mot:
  • Oppgradering av operativsystemet

Norton 360-appen varsler deg hvis enhetens operativsystem er utdatert. Den gir deg også en veiledning i hvordan du oppdaterer operativsystemet til den nyeste versjonen.

Operativsystemoppdateringer kan inneholde viktige sikkerhetsoppdateringer som gir deg den mest oppdaterte beskyttelsen. Kontroller at den nyeste versjonen av operativsystemet er installert på enheten.

• Kodesporing

Norton 360 varsler deg hvis du ikke har angitt en kode for enheten, for å forhindre uautorisert tilgang til personopplysningene dine.

Du kan også bruke Din beskyttelsesrapport for å vise antall operativsystemrisikoer som Norton 360 har identifisert de siste 30 dagene.

Vise og svare på varsler fra Enhetssikkerhet

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på Sikkerhet og deretter på Enhetssikkerhet.

3. Avhengig av enhetssikkerhetsvarselet som vises nedenfor, følg trinnene for å løse enhetssikkerhetsvarselet tilsvarende.

Rette varselet finner ingen kode

Vi anbefaler at du konfigurerer en kode for enheten din for bedre beskyttelse.

I varselet Finner ingen kode gjør du ett av følgende:

• Trykk på Rette nå, vis trinnene for å reparere problemet og trykk på Åpne innstillinger > Face ID og kode > Slå kode på > Angi og bekreft kode.

• Trykk på Ignorer for å løse problemet senere. Hvis du vil vise varselet igjen, kan du trykke på og dra opp alternativet Ignorerte risikoer nederst på skjermen Enhetssikkerhet.

Rette varsel om utdatert operativsystem

I varselet Utdatert operativsystem gjør du ett av følgende:

• Trykk på Rette nå, vis trinnene for å reparere problemet og trykk på Åpne innstillinger > Generelt > Programvareoppdatering > Last ned og installer.

• Trykk på Ignorer for å løse problemet senere. Hvis du vil vise varselet igjen, kan du trykke på og dra opp alternativet Ignorerte risikoer nederst på skjermen Enhetssikkerhet.

Vise rapporten for Enhetssikkerhet

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk og dra opp alternativet Din beskyttelsesrapport nederst på hovedskjermen i Norton 360-appen.

3. I delen Enhetssikkerhet kan du vise antall operativsystemrisikoer som Norton 360 har identifisert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137722461
Operativsystem: iOS