Vanlige spørsmål: Norton-abonnementsstatus

Et gyldig abonnement sikrer at du er beskyttet mot nettrusler og nettkriminalitet i dagens digitale verden. Følgende vanlige spørsmål kan gi svar på spørsmål om Norton-abonnementet.

Hvorfor ser jeg fortsatt fornyingsvarsler selv etter at jeg har fullført kjøpet?

Hvis du allerede har kjøpt et nytt abonnement, men fortsetter å motta varsler om å fornye, må du laste ned og installere det nye produktet. Hvis du vil vite mer, ser du Løse visning av feil antall abonnementsdager i Norton.

Hvorfor er ikke gjenværende dager av det gamle abonnementet lagt til i det nye abonnementet?

Kontroller at du bruker riktig produktnøkkel. Hvis du har kjøpt en fornyelse, skal de gjenstående abonnementsdagene bli lagt til produktet automatisk. Hvis du bruker en annen produktnøkkel, får du bare de dagene som er tilknyttet den nøkkelen.

Jeg har ikke avsluttet abonnementet. Hvorfor ser jeg fremdeles en melding om at abonnementet er avsluttet?

Hvis du har løst abonnementsproblemene og fremdeles ser avslutningsmeldingen, kontakter du tjenesteleverandøren for å få hjelp.

Hvordan ble abonnementet avsluttet?

Norton-abonnementet kan bli avsluttet i følgende situasjoner:
  • Hvis du avslutter abonnementene hos tjenesteleverandøren - Du har kjøpt Norton-abonnementet fra tjenesteleverandøren. Abonnementet avsluttes hvis du avslutter abonnementet hos tjenesteleverandøren. Du har ikke tilgang til produktets funksjoner, og enheten er sårbar for virus og risikoer.

• Hvis du overfører en lisens til en annen enhet (en lisensiert enhet) - Hvis du overfører en lisens, beskyttes ikke lenger enheten lisensen ble fjernet fra.

• Hvis tjenesteleverandøren avslutter abonnementet - tjenesteleverandøren kan avslutte abonnementet på grunn av utestående regninger eller andre problemer. Abonnementet fortsetter som regel automatisk så snart disse problemene er løst.

Hvorfor ser jeg koblingen Sjekk abonnement eller Sjekk tjeneste i stedet for gjenværende dager?

Hvis Norton-produktet ikke har hatt kontakt med Norton-serveren på 30 dager eller mer, er det mulig at du ser denne koblingen i stedet for antallet gjenstående dager. Du kan klikke på koblingen Sjekk abonnement eller Sjekk tjeneste for å synkronisere produktet med Norton-serveren. Du skal se de gjenværende dagene etter en vellykket synkronisering.

Hvorfor viser ikke abonnementsstatusen gjenværende dager?

Hvis du er registrert for Automatisk fornying, vises abonnementsstatusen som Aktiv i hovedvinduet til Norton-produktet. Du kan imidlertid sjekke gjenværende dager i abonnementet ved å klikke på Hjelp > Abonnementsstatus.
Hvis du har andre problemer, går du til nettstedet Kundeservice og -støtte for å løse dem.

Hvordan vet jeg om produktet eller lisensen er registrert på Norton-kontoen?

Produktet eller lisensen registreres automatisk når du kjøper dem fra Norton Online Store eller når du aktiverer produktet.
Produktet eller lisensen kan ikke registreres på Norton-kontoen din i følgende tilfeller:
  • Du aktiverer produktet for første gang etter at du har kjøpt fra en detaljhandel eller tredjeparts nettsted.

• Produktet var forhåndsinstallert på datamaskinen din, men ble ikke aktivert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v136019247