Tillat og motta sikkerhetsvarsler for Norton-enheter

Etter at du har installert og startet Norton på macOS 10.15.x eller nyere, kan det hende du ser et varsel for å velge om du vil motta varsler fra Norton.

Når du klikker på Tillat i varselet, fortsetter du å motta Norton-spesifikke varsler eller varsler for å informere deg om bakgrunnsoppgavene og andre sikkerhetsrelaterte varsler som Automatiske søk, Automatisk LiveUpdate, blokkerte angrep og ondsinnet nettsted og andre nettrusler.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v134119943