Systemkrav for å installere og konfigurere Norton-beskyttelse

Enheten bør oppfylle disse minimumskravene.

Chromebook-, Amazon-enheter (Kindle/Fire), og Huawei-enheter støttes ikke. Hvis du ikke har en kompatibel enhet du kan installere beskyttelsen på, kontakter du Kundeservice og -støtte for å få informasjon om neste trinn og refunderingsalternativer.

Norton Secure VPN/Secure VPN er ikke lenger tilgjengelig for bruk i India på grunn av statlige forskrifter som krever logging og lagring av brukerdata, men du kan fortsatt bruke produktet/abonnementet ditt når du reiser utenfor India.

Kundestøtteteamet vårt må følge de samme retningslinjene og kan ikke hjelpe/feilsøke denne opplevelsen hvis du kontakter dem.

Norton enhetssikkerhet (inkluderer Mobile Security)

Med Norton Enhetssikkerhet får du kraftig Norton-beskyttelse for alle PC-er, Mac-er, smarttelefoner og nettbrett.
Dette er de gjeldende systemkravene for alle planene som er tilknyttet Norton Enhetssikkerhet og den eksisterende Norton Security-versjonen. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken versjon av Norton-beskyttelsen du har, går du til Norton oppdateringssenter.

Ikke alle funksjonene eller planene er tilgjengelige på alle plattformer.

Windows*

Operativsystem

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 11 i S-modus med ARM-prosessorer

• Microsoft Windows 10 i S-modus (32-biters eller 64-biters eller ARM32) versjon 1803 og nyere

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner)1

Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelige på lesere på startskjermen i Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (32- og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere og SHA2-støtte

Noen av de eksisterende Norton Device Security- og Norton Secure VPN-produktene er ikke kompatible med Windows OS på ARM-enheter.

Maskinvare

• Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

Windows 8/7: 1 GB (32-biter) eller 2 GB (64-biter) (minst 512 MB RAM kreves for Recovery Tool)

• Harddiskplass

300 MB ledig harddiskplass

Støttede nettlesere

• Mozilla Firefox (32-biters og 64-biters)

• Google Chrome (32-biters og 64-biters)

• Microsoft Edge

E-posttjenester

Støtter e-postsøk på alle POP3-kompatible e-posttjenester.

Støtte for AntiSpam

Følgende e-posttjeneste støttes for AntiSpam:

• Microsoft Outlook 2003 og nyere

Mac**

Operativsystem

• Mac OS X 10.10 eller nyere.

Norton Familys foreldrestyringsapp, Norton AntiSpam og Sikkerhetskopiering i skyen støttes for øyeblikket ikke på Mac OS.

Maskinvare

Våre nyeste Norton enhetssikkerhetsprodukter er kompatible med Mac-maskiner med Apple Silicon.

• Mac-datamaskin med Intel Core 2 Duo-, core i3-, Core i5-, core i7- eller Xeon-prosessor)

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig harddiskplass

• Internett-tilkobling for LiveUpdate

Støttede nettlesere

• Safari

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

32-biters og 64-biters versjoner av alle oppførte nettlesere støttes.

Mobil

Android

Norton 360 for Android er ikke lenger tilgjengelig for salg i Kina. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Slutt på tilgjengeligheten av Norton Mobile Security for Android i Kina

Operativsystemer

• Android 8.0 eller nyere

Google Play-appen må være installert.

Flerbrukermodus støttes ikke.

• ColorOS 7.1 eller nyere

Google Play-appen må være installert.

Maskinvare

• 50 MB ledig harddiskplass

Nettleserstøtte for Internett-sikkerhet:

• Standard Android-nettleser

• Firefox for Android 42.0 eller nyere

• Google Chrome 43,0 eller nyere

• Google Chrome Beta 45.0 eller nyere

• Opera 31.0 eller nyere

• Opera mini 31.0 eller nyere

• Standard Samsung-nettleser 5.0 eller nyere

• Facebook 145.0 eller nyere

• Instagram 24.0 eller nyere

• Pinterest 6.52.0 eller nyere

• Snapchat 10.22 eller nyere

• Linje 7.16.3 eller nyere

Støtte for skrivebordsnettleseren til my.Norton.com

• Google Chrome 14 eller nyere

Incognito-modus støttes ikke.

• Mozilla Firefox 5 eller nyere

• Opera 11 eller nyere

• Safari 5 og nyere

Støtte for mobilnettleseren til my.Norton.com

• Standard Android-nettleser 1.5 eller nyere

• Google Chrome for mobil 1.0 eller nyere

• Safari 5,1 og nyere

iOS

Operativsystem

• iPhone- og iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to foregående versjonene av Apple iOS

Norton Cloud Backup

Funksjonen Norton Could Backup er kun tilgjengelig i Windows. Sikkerhetskopiering i skyen er ikke tilgjengelig i alle Norton-planer. Hvis du vil sjekke om abonnementet inkluderer Sikkerhetskopiering i skyen, kan du lese Vise enheter og rettigheter på Norton-kontoen
Operativsystem
  • Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner)1

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Maskinvare
  • Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM

For Windows 11/10: 2 GB

For Windows 8/7: 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)

• Harddiskplass

300 MB ledig harddiskplass

Støttede nettlesere
  • Mozilla Firefox (32-biters og 64-biters)

• Google Chrome (32-biters og 64-biters)

• Microsoft Edge

Norton 360 for Gamers

Ikke alle funksjonene er tilgjengelige på alle plattformer. Funksjoner for varslingsoptimalisering støttes ikke på Android, Apple iOS eller Mac.

Operativsystemer som støtter Enhetssikkerhet

Windows

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner). Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelige på lesere på startskjermen i Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (32- og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere og SHA2-støtte

Mac

• Gjeldende versjon og de to foregående versjonene av Mac OS.

• Norton Family-funksjonene Foreldrestyring, SafeCam og Sikkerhetskopiering i skyen støttes ikke.

Android

• Android 6.x eller nyere

Google Play-appen må være installert.

iOS

• iPhone- og iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to foregående versjonene av Apple iOS

Norton Password Manager

Datamaskinen må oppfylle følgende minimum systemkrav for at du skal kunne installere og bruke Norton Password Manager:

Windows

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 10 versjon 1703 (Creators Update) og nyere

• Microsoft Windows 8.1 (32- og 64-bit)

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Maskinvarekrav

• Prosessor

• En 32-biters eller 64-biters prosessor på 1 GHz eller raskere

• RAM

• 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)

• Harddiskkapasitet

• 16 GB (32-biters) eller 20 GB (64-biters) ledig harddiskplass

Støttede nettlesere

• Google Chrome

• Microsoft Edge

• Mozilla Firefox

32-biters og 64-biters versjoner av alle oppførte nettlesere støttes.

Internett-tilkobling

• Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for å kunne bruke Norton Password Manager.

Mac

Operativsystemer

• Mac OS X 10.10 eller nyere.

Støttede nettlesere:

• Google Chrome

• Apple Safari

• Mozilla Firefox

32-biters og 64-biters versjoner av alle oppførte nettlesere støttes.

Internett-tilkobling

• Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for å kunne bruke Norton Password Manager.

Mobil

Android

Operativsystemer og maskinvare

• Android 7.0 eller nyere

• 550-MHz prosessor

• 250 MB RAM

• 1,8 MB lagringsplass

• Aktiv Internett-tilkobling

iOS

Operativsystem

• iOS 13.0 eller nyere

• Aktiv Internett-tilkobling

Norton Family Foreldrestyring

Norton Family Foreldrestyring er tilgjengelig for Windows, Android og iOS. Du må være tilkoblet Internett for å kunne installere og bruke Norton Family Foreldrestyring. Når du er tilkoblet Internett, søker Norton Family Foreldrestyring automatisk etter nye oppdateringer og laster dem ned.

Norton Family Foreldrestyring støttes ikke på Android-enheter som Huawei, Amazon-enheter (Kindle/Fire) og Chromebook. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Enhetsprodusenter eller modeller som ikke støttes av Norton Family

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner unntatt nettleseren Metro)

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Maskinvare

• 300 MHz prosessor eller høyere

• 512 MB RAM (minimum 256 MB)

• 200 MB ledig harddiskplass

Nettleserstøtte

• Microsoft Edge (versjon 88,0 eller nyere)

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

32-biters og 64-biters versjoner av alle oppførte nettlesere støttes.

Mobil

Android

Operativsystem

• Android 8.0 eller nyere (Funksjonene Overvåkning av tekstmeldinger og Anropsblokkering er for øyeblikket deaktivert på Android-enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Viktig oppdatering for funksjonen SMS og anrop i Norton Family.)

Android (Go-utgave) støttes ikke

Flerbrukermodus støttes ikke

Maskinvare

• 550-MHz prosessor

• 256 MB RAM

• 3 MB ledig diskplass

Nettleserstøtte

• Nettleseren Norton Family Foreldrestyring

• Chrome for Android versjon 18.0.1025123 og nyere (Hvis du vil vite hvilket innhold barna dine ser på nettet, må du be barna om å bruke kun nettleseren i Norton Family.)

iOS

Operativsystem

• Gjeldende versjon eller de to foregående versjonene av Apple iOS

Nettleserstøtte

Norton Small Business

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S)

• Microsoft Windows 8.1 (32- og 64-bit)

• Microsoft Windows 8 og Windows 8 Pro (32-biters og 64-biters)

• Microsoft Windows 7 (32- og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere og SHA2-støtte

Maskinvare

• Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

Windows 8/7: 1 GB (32-biter) eller 2 GB (64-biter) (minst 512 MB RAM kreves for Recovery Tool)

• Harddiskplass

300 MB ledig harddiskplass

Støttede nettlesere

• Mozilla Firefox (32-biters og 64-biters)

• Google Chrome (32-biters og 64-biters)

• Microsoft Edge

E-postklienter

Støtter e-postsøk på alle POP3-kompatible e-postklienter.

Støtte for AntiSpam

Følgende e-postklient støttes for AntiSpam:

• Microsoft Outlook 2003 og nyere

Mac

Oppdateringer for operativsystemet inneholder kritiske sikkerhetsrelaterte oppdateringer, og det er best å alltid oppdatere til den nyeste versjonen av operativsystemet. Vi anbefaler på det sterkeste at du oppgrader til den nyeste versjonen av Mac OS X.

Operativsystemer

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) eller nyere.

Maskinvare

• Mac-datamaskin med Intel Core 2 Duo-, core i3-, Core i5-, core i7- eller Xeon-prosessor)

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig harddiskplass

• Internett-tilkobling for LiveUpdate

Støttede nettlesere

• Safari

• Mozilla Firefox

• Google Chrome

32-biters og 64-biters versjoner av alle oppførte nettlesere støttes.

Mobil

• Android-operativsystemer

• Android 8.x eller nyere

• Enhetskrav

Android-nettbrett eller -telefon med 15 MB lagringsplass

• Nettleserstøtte for Internett-sikkerhet

• Standardnettleser for Android

• Google Chrome 18 for Android eller nyere

• Mozilla Firefox for Android 37.0.2 eller nyere

• Opera 8.0 eller nyere

• Standard Samsung-nettleser 1.0 eller nyere

• Krever en aktiv Internett-tilkobling for å registrere enheten og bruke de nettbaserte tyverisikringsfunksjonene

• iOS-operativsystemer

• iPhone- og iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to foregående versjonene av Apple iOS

Norton Small Business eller Norton Small Business Premium (Ny)

Enheten må oppfylle følgende minstekrav for at du skal kunne installere og bruke Norton Small Business eller Norton Small Business Premium.

Norton Small Business er kun tilgjengelig i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Canada og noen land i Latin-Amerika. Funksjoner og rettigheter som tilbys med Norton Small Business kan variere fra region til region.

Enhetssikkerhet

Ikke alle funksjonene er tilgjengelige på alle enheter og plattformer. Noen funksjoner er kun tilgjengelige for eieren av Norton Small Business-kontoen.
Sikkerhetskopiering i skyen og SafeCam-funksjoner støttes ikke på macOS, Windows i S-modus og Windows med ARM-prosessor.

Windows™ operativsystemer

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 11 i S-modus med ARM-prosessorer.

• Microsoft Windows 10 i S-modus (32-biters eller 64-biters eller ARM32) versjon 1803 og nyere.

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner). Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelige på lesere på startskjermen i Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (32- og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere og SHA2-støtte.

• Noen av de eksisterende Norton Device Security- og Norton Secure VPN-produktene er ikke kompatible med Windows OS på ARM-enheter.

Mac® operativsystemer

• Mac OS X 10.10 eller nyere.

• Funksjoner som ikke støttes: Sikkerhetskopiering i skyen, SafeCam.

Android™ operativsystemer

• Android 8.0 eller nyere. Google Play-appen må være installert. Flerbrukermodus støttes ikke.

• ColorOS 7.1 eller nyere. Google Play-appen må være installert.

• Funksjoner som ikke støttes: Sikkerhetskopiering i skyen, SafeCam, brannmur.

iOS operativsystemer

• iPhone- og iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to foregående versjonene av Apple® iOS.

Norton Secure VPN

Tilgjengelig for Windows™- og Mac®-datamaskiner, iOS- og Android™-enheter:

Norton Secure VPN er kompatibelt med PC-er, Mac, Android-smarttelefoner og -nettbrett, samt iPad- og iPhone-enheter. Norton Secure VPN kan brukes på angitt antall enheter – med ubegrenset bruk i abonnementsperioden.

Windows™ operativsystemer

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus).

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner).

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere.

• Noen av de eksisterende Norton Device Security- og Norton Secure VPN-produktene er ikke kompatible med Windows OS på ARM-enheter.

Mac® operativsystemer

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) eller nyere.

Android™ operativsystemer

• Androids kjører 8.0 eller nyere. Google Play-appen må være installert.

iOS operativsystemer

• iPhone- og iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to foregående versjonene av Apple® iOS.

Norton Utilities Ultimate, Norton Driver Updater

Windows™ operativsystemer

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere.

• Microsoft Windows 8/8.1 (aller versjoner), unntatt startskjermen i Windows 8.

• Microsoft Windows™ 10 (alle versjoner), unntatt Windows 10 on Arm, i S-modus, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter og RT-utgaver.

• Microsoft Windows™ 11 (alle versjoner), unntatt Windows 11 on Arm, i S-modus, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter og RT-utgaver.

Norton Secure Browser

• Microsoft Windows™ 10 (alle versjoner), unntatt Windows 10 on Arm, i S-modus, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter og RT-utgaver.

• Microsoft Windows™ 11 (alle versjoner), unntatt Windows 11 on Arm, i S-modus, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter og RT-utgaver.

Norton-apper for å beskytte personvernet ditt på nettet

Norton Secure VPN

Tilgjengelig for enheter av typen Windows PC, Mac, iOS og Android:
Norton Secure VPN er kompatibelt med PC-er, Mac-er, Android-smarttelefoner og -nettbrett, samt iPad- og iPhone-enheter. Norton Secure VPN kan brukes på angitt antall enheter – med ubegrenset bruk i abonnementsperioden.

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner)1

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Noen av de eksisterende Norton Device Security- og Norton Secure VPN-produktene er ikke kompatible med Windows OS på ARM-enheter.

Maskinvare

• Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM

For Windows 11/10: 2 GB

For Windows 8/7: 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)

• Harddiskplass

150 MB ledig harddiskplass

Mac

Operativsystem

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) eller nyere

Maskinvare

Våre siste Norton Enhetssikkerhets-produkter er kompatible med macOS på Apple Silicon M1 (ARM) -enheter ved hjelp av Rosetta 2-oversettelsesfunksjonen.

• Mac-datamaskin med Intel Core 2 Duo-, core i3-, Core i5-, core i7- eller Xeon-prosessor)

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig harddiskplass

Mobil

Android

Operativsystem

• Android 8.0 eller nyere

Google Play-appen må være installert.

Enhetskrav

• 100 MB ledig harddiskplass

iOS

Operativsystem

• iPhone- og iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to foregående versjonene av Apple iOS

Enhetskrav

• 100 MB ledig harddiskplass

Norton AntiTrack

Datamaskinen må oppfylle følgende minimum systemkrav for at du skal kunne installere og bruke Norton AntiTrack:

Windows

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows 11/10 som kjører på ARM-prosessorer)

Maskinvarekrav

• Prosessor

For Windows 11/10: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

• Harddiskplass

300 MB ledig harddiskplass

Støttede nettlesere

• Microsoft Chromium Edge (versjon 88 eller nyere)

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Mac

Operativsystemer

• Mac OS X 11.0 eller nyere.

Maskinvarekrav

• Mac-datamaskin med Intel eller M1-brikkesett

• 2 GB RAM

• 100 MB ledig harddiskplass

• Internett-tilkobling for LiveUpdate

Støttede nettlesere

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Safari versjon 14.x eller nyere

Mobil

Android

Operativsystemer

• Android 8.0 Oreo (API 26) eller nyere.

iOS

Operativsystemer

• iPhone- eller iPad-enheter som kjører på Apple iOS 15.2 eller nyere.

Norton Identity Protection-apper

Norton ID Advisor

Norton ID Advisor er kun tilgjengelig i Japan.

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke Norton ID Advisor:

Nettleserstøtte på Windows-PC, Mac og mobil

• Microsoft Edge (versjon 17 eller nyere)

• Mozilla Firefox (versjon 51 eller nyere)

• Google Chrome (versjon 49 eller nyere)

• Opera (versjon 36 eller nyere)

• Safari (versjon 11 eller nyere)

Appstøtte

• Android 8.0 eller nyere

• iOS 13.0 eller nyere

Norton Identity Advisor Plus

Norton Identity Advisor Plus er bare tilgjengelig i Storbritannia, Australia, New Zealand, Tyskland og Frankrike.

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke Norton Identity Advisor Plus:

Nettleserstøtte på Windows-PC, Mac og mobil

• Microsoft Edge (versjon 17 eller nyere)

• Mozilla Firefox (versjon 51 eller nyere)

• Google Chrome (versjon 49 eller nyere)

• Opera (versjon 36 eller nyere)

• Safari (versjon 11 eller nyere)

Appstøtte

• Android 8.0 eller nyere

• iOS 13.0 eller nyere

LifeLock Identity

LifeLock Identity-appen er kun tilgjengelig i USA.

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke følgende LifeLock Identity:

Appstøtte

• Android 8.0 eller nyere

• iOS 13.0 eller nyere

Nettleserstøtte på Windows-PC, Mac og mobil

• Microsoft Edge (versjon 17 eller nyere)

• Mozilla Firefox (versjon 51 eller nyere)

• Google Chrome (versjon 49 eller nyere)

• Opera (versjon 36 eller nyere)

• Safari (versjon 11 eller nyere)

Norton Identity

Norton Identity-apper er ikke tilgjengelig i alle land.

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke følgende Norton Identity:

Appstøtte

• Android 8.0 eller nyere

• iOS 13.0 eller nyere

Nettleserstøtte på Windows-PC, Mac og mobil

• Microsoft Edge (versjon 17 eller nyere)

• Mozilla Firefox (versjon 51 eller nyere)

• Google Chrome (versjon 49 eller nyere)

• Opera (versjon 36 eller nyere)

• Safari (versjon 11 eller nyere)

Norton Utilities

Norton Utilities Ultimate (Nyhet)

Du trenger administratorrettigheter, en høyhastighets Internett-tilkobling og må oppfylle følgende systemkrav for å installere og kjøre Norton Utilities Ultimate:

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11/10/8.1/8/7 med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere (både 32- og 64-biters versjoner, unntatt Windows on Arm, i S-modus, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter og RT)

Internett-tilkobling (for å aktivere produktet og motta produktoppdateringer)

Maskinvare

• Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• Minne

1 GB for 32-biters, 2 GB for 64-biters

• SVGA-video (1024 x 768)

• NET 4.6.2 installert

• Harddiskplass

100 MB ledig harddiskplass (fungerer kun på andre harddisker enn SSD)

Støttede nettlesere

• Mozilla Firefox (32-biters og 64-biters)

• Google Chrome (32-biters og 64-biters)

• Microsoft Edge

• Opera

• Internet Explorer

Norton Utilities Ultimate

Du trenger administratorrettigheter, en høyhastighets Internett-tilkobling og må oppfylle følgende systemkrav for å installere og kjøre Norton Utilities Ultimate:

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (aller versjoner), unntatt startskjermen i Windows 8

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Maskinvare

• Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• Minne

1 GB for 32-biters, 2 GB for 64-biters

• SVGA-video (1024 x 768)

• NET 4.6.2 installert

• Harddiskplass

100 MB ledig harddiskplass

Internett-tilkobling (for å aktivere produktet og motta produktoppdateringer)

Norton Utilities Premium

Datamaskinen må oppfylle følgende minimum systemkrav for at du skal kunne installere Norton Utilities Premium:

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (produktfunksjoner fungerer ikke i startskjermmodus i Windows 8)

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Ekstra maskinvarekrav

• 100 MB ledig harddiskplass

• SVGA-video (1024 x 768)

• CD-ROM- eller DVD-stasjon (hvis du ikke installerer via nedlasting fra nettet)

• Internett-tilkobling (for å aktivere produktet og motta produktoppdateringer)

Brukeren er ansvarlig for å ha et Internett-abonnement, og må selv dekke alle utgifter knyttet til Internett-bruk.

Norton Driveroppdatering

Hvis du vil installere og bruke Norton Driveroppdatering, må datamaskinen oppfylle følgende minimum systemkrav:

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11 unntatt Mixed Reality og IoT Edition

• Microsoft Windows 10 unntatt Mobile og IoT Edition (32- eller 64-bit)

• Microsoft Windows 8.1/8 unntatt RT og Starter Edition (32- eller 64-bit)

• Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere, alle utgaver (32- eller 64-bit)

Maskinvare

• Prosessor

Windows fullt kompatibel PC med Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64-prosessor eller høyere (må støtte SSE3-instruksjoner).

• RAM

1 GB eller mer

• Harddiskplass

2 GB ledig harddiskplass

• Skjermoppløsning

Optimal standard skjermoppløsning anbefales ikke mindre enn 1024 x 768 piksler.

Internett-tilkobling for å laste ned, aktivere og bruke programmet.

Andre mobilapper fra Norton

Norton App Lock

Norton App Lock-appen er bare tilgjengelig for Android-enheter.

Android

Operativsystem

• Android 6.0 eller nyere

Norton Ad Blocker

Norton Ad Blocker-appen er bare tilgjengelig for iOS-enheter. Norton Ad Blocker-appen er bare tilgjengelig i USA og Japan.

iOS

Operativsystem

• iPhone- eller iPad-enheter som kjører versjon 13.0 eller nyere

Norton Clean, fjerning av søppelpost

Appen Norton Clean, fjerning av søppelpost er bare tilgjengelig for Android-enheter.

Android

Operativsystem

• Android 4.1 eller nyere

Norton Device Care

Norton Device Care er kun tilgjengelig i USA.

Norton Device Care er kun tilgjengelig for iOS- og Android™-enheter.

Android

Operativsystem

• Android 5.0 eller nyere

iOS

Operativsystem

• iPhone- eller iPad-enheter som kjører versjon 10.0 eller nyere

Norton-tjenester

For å motta tjenester trenger du høyhastighets Internett-tilkobling og følgende systemkrav. Det er mulig at enkelte enheter ikke kan motta tjenester, selv om tilkoblingen din ser ut til å være kvalifisert og miljøet er egnet. Kunden må ha administratorrettigheter for PC eller Mac.

Norton Computer Tune Up

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner), unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Norton Kundestøtte

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner), unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Computer Boost

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner), unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Norton Ultimate Help Desk

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner), unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Android-operativsystemer

• Android OS-versjon 6.x eller nyere (Google Play-appen må være installert)

iOS-operativsystemer

• iOS-versjon 7 eller nyere

Norton Spyware and Virus Removal

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner), unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Android-operativsystemer

• Android OS-versjon 6.x eller nyere (Google Play-appen må være installert)

iOS-operativsystemer

• iOS-versjon 7 eller nyere

Ikke alle Norton-tjenester som er nevnt ovenfor, er tilgjengelige i alle områder eller for alle partnere.

Ikke alle beskyttelsestilbud fra Norton som er oppført ovenfor, er tilgjengelige i alle områder eller for alle partnere. Norton støtter ikke Insider Preview, betaoperativsystemer eller betaprogrammer.

*Vi har flyttet Windows XP-, Windows Vista- og Windows 7 SP0 (Service Pack 0)-funksjonene av sikkerhetsprogramvaren til vedlikeholdsmodus. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Vedlikeholdsmodus for Windows XP, Windows Vista og Windows 7 SP0 for Nortons sikkerhetsprogramvare.

**Vi har flyttet Mac 10.10x (Yosemite)- og Mac 10.11.x (El Capitan)-versjonene av sikkerhetsprogramvaren vår til vedlikeholdsmodus. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Vedlikeholdsmodus for Mac OS X 10.10.x and 10.11.x for Norton enhetssikkerhet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v133891548
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 05/10/2023