Opprett et sterkt passord ved hjelp av Norton passordgenerator

Et av de viktigste tipsene for å forhindre datasikkerhetsbrudd er å bruke et sterkt passord. Svake passord kan gjettes eller knekkes på få sekunder ved å bruke teknologien som er tilgjengelig på en enkel bærbar datamaskin.

Med Passordgenerator i Norton Password Manager kan du generere svært sikre passord som er vanskelige å knekke og gjette. Når du oppretter en ny pålogging, kan du bruke Passordgenerator til å lage sterke passord.

Slik oppretter du sterke passord med Passordgenerator:

Jeg bruker Norton-leserutvidelsen på en Windows-PC eller en Mac

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har logget på Norton-kontoen din

• Klikk på Lås opp hvelvet i popup-vinduet

• Hvis du ikke har logget inn på Norton-kontoen din

• Klikk på Logg på i popup-skjermbildet og logg på kontoen din

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Godta på mobilenheten for å logge på Norton Password Manager-hvelvet.

• Hvis du ikke har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Bruk ditt hvelvpassord i nettleserutvidelsen for Norton Password Manager.

5. I vinduet Lås opp hvelvet skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

6. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Åpne Web-app.

7. I vinduet Password Manager, under Flere funksjoner, klikker du på Passordgenerator nederst til venstre i Web-appen.

Et sterkt passord som har 20 sifre som standard, vises øverst i Password Manager-vinduet.

8. Klikk på Kopier- eller Regenerer-ikonet Sample alt text for å kopiere eller regenerere vist passord, og klikk på Lukk.

Du kan endre passordet ved å merke av i en eller flere av avmerkingsboksene som vises nedenfor. Du kan også endre lengden på passordet ved å dra i overskriften til glidebryteren.

Du kan også generere et sterkt passord ved hjelp av passordgeneratoren som er tilgjengelig på dette nettstedet.

Jeg bruker appen Norton Password Manager på en Android- eller iOS-enhet

1. Logg på Norton Password Manager-appen.

2. I skjermbildet Hvelv går du til Flere funksjoner og trykker påPassordbehandling

3. I skjermbildet Generer trykker du påGenerer.

Et sterkt passord genereres og vises øverst på skjermen i Password Manager.

4. Klikk på Kopier for å kopiere passordet.

Du kan endre passordet ved å merke av i en eller flere av avmerkingsboksene som vises nedenfor. Du kan også endre lengden på passordet ved å dra i overskriften til glidebryteren.