Konfigurere Mobil opplåsing for Norton Password Manager

Med funksjonen Mobil opplåsing kan du låse opp Password Manager-hvelvet via en nettleser ved å godkjenne en varsling på mobilenheten din. Hver gang du starter nettleseren din med Norton Password Manager-utvidelsen installert, sendes automatisk en varsling om å låse opp hvelvet til den registrerte mobilenheten din. Når du har godkjent opplåsingsforespørselen på mobilenheten, låses hvelvet opp automatisk i nettleseren.

Hvis du vil vite mer om funksjonen Mobil opplåsing i Norton Password Manager, kan du se Les mer om Mobil opplåsing i Norton Password Manager

Hvis du har glemt hvelvpassordet, kan du tilbakestille det fra mobilappen Norton Password Manager. Hvis du vil vite mer om hvordan du tilbakestiller hvelvpassordet, kan du se Tilbakestill hvelvpassordet til Norton Password Manager fra den mobile enheten

Hvis du vil konfiguere Mobil opplåsing, velger du ett av følgende alternativer avhengig av operativsystemet:

Konfigurer Mobil opplåsing fra appen og utvidelser for Windows og Android

Hvis du vil konfigurere Mobil opplåsing, må du installere og konfigurere følgende programmer og utvidelser:
  • Norton Password Manager-appen på mobilenheten din (versjon 6.2 eller senere)

• Nettleserutvidelsen for Norton Password Manager (versjon 6.3 eller nyere)

Registrere en mobilenhet

1. Logg på Norton-kontoen.

Hvis du ikke har en Norton-konto, må du opprette en Norton-konto.

2. Åpne det eksisterende hvelvet i Norton Password Manager-appen.

Hvis du ikke har et hvelv for Norton Password Manager, må du opprette et nytt hvelv.

3. Når appen viser tillatelsesdialogen for å sende og motta varslinger, trykker du på Tillat.

Aktivere Mobil opplåsing i nettleseren

1. Installer den nyeste versjonen av utvidelsen for Norton Password Manager i nettleseren og logg på Norton-kontoen.

Hvis du ikke har en Norton-konto, må du opprette en Norton-konto.

2. Åpne det eksisterende hvelvet i leserutvidelsen for Norton Password Manager.

Hvis du ikke har et Norton Password Manager-hvelv, må du opprette et nytt hvelv.

3. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Hvelv.

4. Gå til siden Innstillinger og klikk på Slå på Mobil opplåsing.

5. Følg instruksjonene for å installere og aktivere varslinger for Norton Password Manager-appen på mobilenheten.

6. I Norton Password Manager-utvidelsen klikker du på Fortsett.

7. Gå til siden Mobil opplåsing av enheter og velg mobilenheten fra rullegardinlisten. Deretter klikker du på Slå på.

Klikk på Fullfør på bekreftelsesskjermen.

Hvis du vil vite hvordan du legger til en annen mobilenhet for å motta varslinger om Mobil opplåsing, kan du se Legge til en mobilenhet for å motta varslinger om Mobil opplåsing.

Konfigurere Mobil opplåsing for Norton Safe Web Plus-appen for Mac

Installere Norton Safe Web Plus-appen i Safari

1. Start Safari.

2. Gå til Safari -menyen og klikk på Safari-utvidelser.

3. Gå til vinduet App Store og søk etter Norton Safe Web Plus.

4. I den nedlastede appen klikker du på Hent og deretter på Installer app.

5. Skriv inn brukerinformasjonen for Apple ID-en og følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton Safe Web Plus-appen.

Følg instruksjonene på skjermen og aktiver utvidelsene for både Norton Password Manager og Norton Safe Web.

Registrere en mobilenhet

1. Åpne App Store og søk etter Norton Password Manager.

2. Logg på Norton-kontoen etter at du har installert Norton Password Manager.

Hvis du ikke har en Norton-konto, må du opprette en Norton-konto.

3. Åpne det eksisterende hvelvet i Norton Password Manager-appen.

Hvis du ikke har et hvelv for Norton Password Manager, må du opprette et nytt hvelv.

4. Når appen viser tillatelsesdialogen for å sende og motta varslinger, trykker du på Tillat.

Aktiver Mobil opplåsing fra Norton Safe Web Plus-appen

1. Gå til Norton Safe Web Plus-appen og Logg på Norton-kontoen.

Hvis du ikke har en Norton-konto, må du opprette en Norton-konto.

2. Åpne det eksisterende hvelvet i Norton Safe Web Plus-appen.

Hvis du ikke har et hvelv for Norton Password Manager, må du opprette et nytt hvelv.

3. Klikk på Innstillinger.

4. Klikk på innstillingene for Mobil opplåsing.

5. På siden Innstillinger, under innstillingene Mobil opplåsing, klikker du på Konfigurer.

6. Under Mine enheter velger du mobilenheten fra listen og klikker på Slå på.

Hvis du bruker utvidelsen for Norton Password Manager i forskjellige nettlesere, må du konfigurere funksjonen Mobil opplåsing for hver enkelt nettleser.

Video: How to setup and use Mobile Unlock

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128979256
Operativsystem: windows, mac, android, ios
Sist endret: 01/11/2021