Hjelp Norton felleskapsovervåkning med å identifisere potensielle nye trusler på Mac

Norton felleskapsovervåking lar brukere av Norton-sikkerhetsprodukter hjelpe til med å forbedre identifiseringen og redusere tiden for å levere beskyttelse mot nye sikkerhetstrusler. Programmet samler inn utvalgte sikkerhets- og programdata og sender dem til Norton for videre analyse, så de kan identifisere nye trusler og kildene til disse truslene. Programmet bidrar til å utvikle et bedre og sterkere sikkerhetsprodukt ved å analysere dataene som sendes fra brukernes maskiner.

Les Personvern for å få mer informasjon om hvordan får tilgang til, samler inn og behandler data for spesifikke produkter.

Slå Norton fellesskapsovervåkning av eller på

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Avansert eller Innstilinger i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Produktinnstillinger i venstre rute.

4. På raden Norton fellesskapsovervåkning flytter du bryteren til Av eller På.