Vise Norton-produktene jeg har kjøpt fra en tjenesteleverandør, på Norton-kontoen

Hvis du har skaffet ditt Norton-produkt fra din tjenesteleverandør, må du logge på Norton med den spesifikke koblingen sendt til deg av din tjenesteleverandør.

For å finne abonnementsinformasjonen om ditt Norton-produkt fra en tjenesteleverandør kan du:

• Bruke Norton-kontokoblingen levert til deg av din tjenesteleverandør.

• Gå til my.norton.com. Klikk på Jeg har en partnerkode, og oppgi deretter partnerkoden du fikk fra tjenesteleverandøren.

• Du kan også gå inn på kontoen din fra ditt Norton-produkt. I ditt Norton-produktvindu klikker du Mer Norton, og klikker så på Administrere min beskyttelse.

Hvis du har et annet Norton-produkt som du kjøpte fra en nettbutikk eller et utsalg, kan du gå direkte til my.norton.com for å administrere abonnementet. Før du logger på din Norton-konto, må du sørge for at du logger av fra Norton-kontoen fra din tjenesteleverandør.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v120923279_EndUserProfile_no_no
Sist endret: 14/08/2017