Laste ned og installere Norton Secure VPN

Du kan laste ned og installere Norton Secure VPN på Mac-en eller Windows-datamaskinen fra Norton-kontoen. Gå til Play Store eller App Store på en Android- eller iOS-enhet for å laste ned Norton Secure VPN-appen. Velg ett av følgende alternativer avhengig av enhet:

Windows eller Mac

1. Gå til my.Norton.com og klikk på Logg på.

2. Gå til Secure VPN på Min Norton-siden og klikk på Last ned.

3. Åpne nedlastingsfilen og gjør ett av følgende:

• Windows: Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen

• Mac: Dra Norton Secure VPN-ikonet til mappen Programmer

4. Avslutte Norton Secure VPN-appen.

For Mac må du oppgi administratorpassordet når du starter Norton Secure VPN.

5. Logg på Norton Secure VPN med Norton-kontoen.

6. I vinduet Min Norton, ved siden av Secure VPN, klikker du på Slå på.

7. I vinduet Secure VPN skyver du VPN-bryteren til .

Du kan også installere Norton Secure VPN-appen fra Microsoft Store. Du finner mer informasjon på Installer appen for Norton Secure VPN fra Microsoft Store

Android eller iOS

1. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har en Android-enhet, går du til Play Store.

• Hvis du har en iOS-enhet, trykker du på App Store-ikonet på startskjermen.

2. Skriv inn Norton Secure VPN i søkefeltet og velg Norton Secure VPN-appen fra resultatene.

3. Gjør ett av følgende:

• For Android går du til skjermen med programdetaljer og trykker på Installer. Deretter trykker du på Godta og last ned

• For iOS trykker du på HENT og deretter på Installer

4. Hvis du ser popup-meldingen Norton Secure VPN ønsker å legge til VPN-konfigurasjoner, klikker du påTillat.

5. Åpne Norton Secure VPN-appen og trykk på Jeg har allerede et abonnement.

I popup-meldingen Har du en Norton-konto, trykker du på Ja.

6. Skriv inn påloggingsinformasjonen og logg på kontoen.

7. Trykk på Slå på VPN i Secure VPN-appen for å aktivere Secure VPN.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117122884