Laste ned og installere Norton Secure VPN

Når du bruker en usikker trådløs tilkobling, kan Internett-leverandøren (ISP) og nettsteder se sensitive detaljer slik som din plassering, chatter og e-poster. Du er sårbar mot hackere som vil overvåke eller stjele informasjon. Norton Secure VPN oppretter et virtuelt privat nettverk (VPN) som krypterer sensitive data. Slik kan du bruke offentlige nettverk, for eksempel Internett, på en sikker måte.

Delta i diskusjoner med andre brukere av stasjonære datamaskiner her Norton-fellesskapet.

Delta i diskusjoner med andre brukere av mobilenheter her Norton-felleskapet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117122884
Operativsystem: Windows, macos, Android, iOS
Sist endret: 20/02/2020