Laste ned og installere Norton Secure VPN

Når du bruker en usikret, trådløs tilkobling, kan det hende at sensitive opplysninger som plasseringen din, nettpratmeldinger og e-postmeldinger er synlige for nettsteder. Du er sårbar mot nettkriminelle som prøver å overvåke eller stjele opplysningene dine. Norton Secure VPN oppretter et virtuelt privat nettverk (VPN) som krypterer sensitive data. Det gjør at du kan bruke et offentlig nettverk, slik som Internett, på en sikker måte.

Avhengig av enhet velger du ett av følgende alternativer for å laste ned og installere Norton Secure VPN:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117122884
Operativsystem: Windows, macos, Android, iOS
Sist endret: 15/07/2021