La oss komme i gang

Har du lastet ned produktet ditt?

Etter at du har kjøpt Norton, sørger du for å laste det ned til enhetene dine. Nedlasting er enkelt: Gå til Logg på Norton og klikk på Godta og last ned.

Etter at filen er lastet ned kan det hende du må dobbeltklikke på den i nedlastingsmappen for å starte installeringen. Les Jeg vil laste ned Norton til enheten min for å få detaljerte instruksjoner.

Du kan laste den ned på flere enheter hvis du har et produkt med flere lisenser. Du kan til og med dele med familie og venner. Hvis du har mange enheter, sørger du for å gi hver av enhetene i Norton et navn som er enkelt å huske.

Er du beskyttet?

Dobbeltklikk på Norton-ikonet på skrivebordet etter at du har installert og se etter om Norton-vinduet blir grønt. Hvis sikkerhetsstatusen til Norton er grønn, viser det at datamaskinen er beskyttet.

Hvis statusen vises i rødt eller oransje, kan det være enkelte Norton-funksjoner som ikke er aktivert eller fungerer ordentlig. I de fleste tilfeller løser du disse problemene ved å klikke på Reparer nå-knappen.

Kontroller også at du installerer de nyeste oppdateringene for operativsystemet og at du oppdaterer alle andre programmer med jevne mellomrom når leverandørene utgir oppdateringene.

Er barna dine beskyttet? ...og filene og passordene dine også?

Du kan bruke funksjonen Norton Password Manager til å lagre alle passordene dine så du ikke trenger å huske dem. Våre verktøylinjer i nettleseren vil utføre sikker automatisk utfylling av dem når du trenger det.

Norton Security Premium leveres med Norton Family-funksjonen som du kan konfigurere til å overvåke barnas Internett-bruk. Trenger du hjelp til å komme i gang med Norton Family?

Norton Security Premium leveres også med funksjon for sikkerhetskopiering som du kan bruke til å sikkerhetskopiere viktige dokumenter og data.

Ser du etter fakturaen eller abonnementsstatusen?

Logg på Norton for å administrere Norton-abonnementet.

Du kan laste ned fakturaen din, se bestillingshistorikken eller oppdatere betalingsopplysningene og e-postadressen.

Du kan laste ned abonnementet, admnistrere enhetene, vise bestillingsinformasjon og oppdatere kontoopplysninger.

Du kan også se enhetene som er beskyttet av Norton-abonnementet, og du kan til og med fjerne en enhet for å frigjøre plass slik at du kan installere på en ny enhet.