Komme i gang med Norton-abonnementet

Har du lastet ned Enhetssikkerhet?

Delen Bildeflyt

1. Når du har kjøpt et Norton-abonnement, må du laste ned og installere enhetssikkerheten på hver enkelt enhet for å få beskyttelse.

Nedlasting er enkelt: Logg på kontoen og klikk på Last ned. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Laste ned og installere Nortons enhetssikkerhetsprodukt.

For Korea, Kina og Japan: Norton-kontoen opprettes ikke under kjøpsprosessen. Installer produktet ved å følge instruksjonene i e-postmeldingen som bekrefter kjøpet. Når produktet er installert, oppretter du kontoen. Hvis du vil se en mer detaljert veiledning, kan du lese Opprette en Norton-konto.

Du kan laste den ned på flere enheter avhengig av abonnementet ditt. Planen din inkluderer også kostnadsfri sikkerhetskopiering i skyen for sikker lagring av viktige filer. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du aktiverer kostnadsfri skylagring, kan du lese Aktivere Norton Cloud Backup.

Er beskyttelsen slått på?

Bildeflytdel

1. Dobbeltklikk på ikonet til Norton-produktet på skrivebordet etter at du har installert det, og sjekk om Norton-vinduet blir grønt. Hvis sikkerhetsstatusen er grønn, angir det at datamaskinen har beskyttelse.

Hvis statusen er rød eller oransje, er det mulig at enkelte enhetssikkerhetsfunksjoner ikke er aktivert eller ikke fungerer som de skal. I de fleste tilfeller løser du disse problemene ved å klikke på Reparer nå-knappen.

Kontroller også at du installerer de nyeste oppdateringene for operativsystemet og at du oppdaterer alle andre programmer med jevne mellomrom når leverandørene utgir oppdateringene.

Har du beskyttelse for privatlivet ditt på nettet?

Delen Bildeflyt

1. Hvis du bruker Norton 360, har du funksjonen Norton Secure VPN*, som bidrar til å beskytte privatlivet ditt på nettet når informasjon sendes og mottas via trådløse nettverk eller via kablede og mobile tilkoblinger.

Du må laste ned og installere programmet på hver enkelt enhet for å få hjelp med å beskytte privatlivet ditt på nettet for den aktuelle enheten.

Hvis du har kjøpt Norton Secure VPN separat, kan du laste det ned på kompatible enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, leser duKomme i gang med Norton Secure VPN.

* Norton Secure VPN er bare tilgjengelig i visse land.

Har enhetene til barna dine beskyttelse? ...og filene og passordene dine også?

Bildeflytdel

1. Abonnementet kan inkludere funksjonene Norton Cloud Backup** og Norton Family Foreldrestyring^. Norton Family Parental Control gjør det enklere å overvåke barnas Internett-bruk. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Komme i gang med Norton Family. Du kan bruke funksjonen Norton Could Backup når du vil sikkerhetskopiere viktige dokumenter og data. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Aktivere Norton Cloud Backup.

Du kan bruke funksjonen Norton Password Manager til å lagre alle passordene dine så du ikke trenger å huske dem. Våre leserutvidelser fyller dem automatisk sikkert ut når du trenger det. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Legge til utvidelser for Norton-nettleser.

^ Funksjonene i Norton Family Foreldrestyring støttes ikke på Mac.

** Funksjonen Norton Cloud Backup støttes ikke på Mac. Krever at enheten har en Internett- eller dataplan og at den er slått på.

Har du konfigurert beskyttelse mot identitetstyveri?

Delen Bildeflyt

1. Hvis du har Norton 360 med LifeLock, må du konfigurere beskyttelse mot identitetstyveri#. LifeLock-beskyttelse mot identitetstyveri er på utkikk etter bruk av personopplysningene dine og tilbyr gjenopprettingstjenester for å hjelpe deg hvis du har problemer med identitetstyveri.

Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Komme i gang med LifeLock-beskyttelse mot identitstyveri.

# LifeLock-beskyttelse mot identitetstyveri er ikke tilgjengelig i alle land.

Ser du etter kvitteringen eller abonnementsstatusen?

Bildeflytdel

1. Logg på kontoen for å behandle abonnementet.

Du kan laste ned kvitteringen, vise ordrehistorikken eller oppdatere betalingsinformasjonen og e-postadressen i Min Norton.

Du kan også se enhetene som beskyttes av abonnementet. Du kan til og med frigjøre en lisens for å beskytte en ny enhet.