Konfigurere innstillinger for Norton Password Manager fra Norton

Etter at du har installert Norton, har du muligheten til å konfigurere Norton Password Manager-innstillingene. Du kan importere eller eksportere Norton Password Manager-hvelvet, konfigurere tilgang til hvelvet og nettleserinnstillingene.

Eksport- og importinnstillinger for Norton Password Manager

Du kan eksportere Password Manager-data av sikkerhetshensyn, i forbindelse med gjenoppretting av data eller når du skal overføre Password Manager-data til en ny datamaskin. Sikkerhetskopifilene lagres som .DAT-filer.
Du kan beskytte de sikkerhetskopierte filene med et passord. NortonLifeLock anbefaler at du bruker et passord for å holde Password Manager-data enda sikrere. Sikkerhetskopipassordet trenger ikke å være det samme som passordet for Password Manager. Du må oppgi passordet når du skal gjenopprette de sikkerhetskopierte Password Manager-dataene.
Du kan importere Password Manager-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere.
Når du aktiverer funksjonen for automatisk sikkerhetskopiering, opprettes sikkerhetskopier av hvelvet ditt automatisk, og blir lagret lokalt på enheten. Du finner sikkerhetskopiene i hvelvet ved å gå til Brukere\<Brukernavn>\Mine dokumenter\Sikkerhetskopier i Norton Password Manager\<Navn på Norton-konto>.
Når du importerer Password Manager-data, kan du gjøre følgende:
  • Slå sammen de importerte dataene i hvelvet du er logget på.

• Erstatte de eksisterende Password Manager-dataene som du har lagret i hvelvet du er logget på, med de importerte dataene.

Sikkerhetsinnstillinger for Norton Password Manager

Du kan endre passordet for Password Manager på fanen Sikkerhet i vinduet Innstillinger. Du kan også bruke dette alternativet til å angi sikkerhetsnivået for bruk av Password Manager-passordet.
Du kan bruke følgende alternativer hvis du vil endre passordet for Password Manager og angi et sikkerhetsnivå for passordet:

Hvelvtilgang

Du kan konfigurere følgende sikkerhetsalternativer for å åpne og lukke hvelvet.

Du har følgende alternativer:

• Be om passord for Identity Safe ved begynnelsen av hver påloggingsøkt:

Ber deg om å angi hvelvpassordet ditt hver gang du åpner Password Manager.

• Be om passord før påloggingsinformasjon eller skjema fylles ut:

Du blir bedt om å oppgi passordet for Password Manager hver gang det fylles ut påloggingsinformasjon automatisk i nettskjemaer. Du kan angi at passordet for Password Manager må oppgis for at visse pålogginger skal kunne fylles ut automatisk.

• Lukk hvelvet etter <minutes> minutter inaktivitet:

Du logges automatisk av Password Manager når Password Manager har vært inaktiv i en angitt tidsperiode. Du kan angi lengden på inaktivitetsperioden før tidsavbrudd aktiveres til 15, 30 eller 45 minutter. Dette alternativet er nyttig hvis du ofte er i områder hvor andre har tilgang til datamaskinen din.

• Lukke hvelv i hvilemodus:

Du logges automatisk av Password Manager når datamaskinen er i hvilemodus.

Hvelvpassord

Her kan du endre hvelvpassordet.

Du kan bruke Endre hvelvpassord til å endre passordet til hvelvet og angi et nytt passordhint.

Nettleserinnstillinger for Norton Password Manager

På fanen Nettlesing i vinduet Innstillinger kan du konfigurere hvordan du vil at Password Manager skal samle inn, lagre og vise påloggingsinformasjonen for webområdene du besøker. Du kan konfigurere Password Manager til å vise kortene du opprettet for webområder, hvis de har skjemaer. Du kan også konfigurere innstillingene for automatisk utfylling for nettsteder som inneholder sikkerhetstrusler.

NortonLifeLock anbefaler at du beholder standardinnstillingene for pålogging.

Du kan konfigurere følgende alternativer i vinduet Surfing :

Lagre påloggingsinfo

Her kan du konfigurere at Norton Password Manager skal lagre og fylle inn påloggingsinformasjon. Du har følgende alternativer:

Lagre legitimasjonen min for nettstedene jeg besøker : Gjør at du kan lagre påloggingsinformasjon for nettstedene du besøker. Velg mellom følgende alternativer: Alltid, Nei eller Spør.

Slå av eller på nettleserens passordadministrator : Gjør det mulig å spesifisere hvordan du vil at nettleserens passordadministrator skal fungere. Velg mellom følgende alternativer: Ja, Nei eller Spør.

Infolinje

Her kan du konfigurere om Norton Password Manager skal vise en liste over identiteter på infolinjen. Du har følgende alternativer:

• Vise min påloggingsinformasjon når jeg har flere pålogginger for ett nettsted : Viser påloggingsinformasjon hver gang du besøker et nettsted som har flere pålogginger.

• Vis mine utfyllingsalternativer hver gang jeg besøker et nettsted med et skjema : Viser adresser hver gang du besøker et nettsted med skjemaer for å fylle ut personopplysninger.

• Be meg om å åpne hvelvet : Ber deg om å åpne hvelvet ditt hver gang du besøker et webområde med felter som skal fylles ut.

Utfylling

Lar deg konfigurere Norton Password Manager til å fylle ut identitetene automatisk når du besøker et nettsted. Du har følgende alternativer:

Fyll ut påloggingsinformasjonen min automatisk når jeg besøker nettsider : Du aktivere alternativet for å fylle inn påloggingsopplysningene automatisk når du går til et nettsted.

Automatisk utfylling av Automatisk utfylling av nettsteder som inneholder sikkerhetstrusler : Lar deg angi hvordan du vil at Password Manager skal reagere på nettsteder med sikkerhetstrusler. Velg mellom følgende alternativer: Ja, Nei eller Spør.