Jeg vil laste ned Norton-produktet som jeg kjøpte fra en forhandler

Visste du dette? Mange abonnementer gjør det mulig for deg å forlenge Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstra kostnad.

Klikk her for å få rede på mer.

Du må opprette en Norton-konto eller legge det kjøpte produktet til en eksisterende konto, for å installere Norton-produktet kjøpt fra en forhandler eller tredjeparts nettsted. Behandle Norton-beskyttelsen på Min Norton.

Under installasjonsprosessen vil du bli spurt om du vil registrere deg for Nortons tjeneste for automatisk fornying. Les Nortons tjeneste for automatisk fornying for flere detaljer om Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Last ned og installer Norton-produktet

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett en konto og fullfører registreringsprosessen.

Logg på hvis du allerede har en Norton-konto.

3. Klikk på Angi en ny produktnøkkel i vinduet Kom i gang.

Angi produktnøkkelen og klikk på >.

Hvis du ser meldingen «For å starte abonnementet skriver du inn faktureringsinformasjonen og produktnøkkelen på norton.com/enroll», leser du Aktivere et forhåndsbetalt Norton-abonnement som er kjøpt hos en forhandler.

Hvis du kjøpte produktet som en CD i eske på nett eller hos en lokal forhandler, er produktnøkkelen inni esken, enten på et klistremerke bakpå CD-omslaget eller DVD-etuiet, eller på et kort i esken.

Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.

Merk at abonnementet starter når du skriver inn nøkkelen på 25 tegn som du finner på produktkortet eller e-posten med ordrebekreftelse.

4. Klikk på Kom i gang for å registrere deg på Automatisk fornying-tjenesten for Norton-abonnementet ditt.

Hvis du ikke ønsker å registrere deg for Automatisk fornying, klikker du på Hopp over og fortsetter til punkt 9.

5. Les vilkår og betingelser for Automatisk fornying, og klikk på Godta og fortsett.

6. Angi kredittkortopplysningene og klikk på Neste.

7. Angi fakturaadressen og klikk på Registrer for Automatisk fornying.

8. Klikk på Gå videre til Nedlasting på bekreftelsesskjermen for registrering.

9. Klikk på Godta og last ned.

Hvis du har mer enn ett Norton-produkt på kontoen din, velger du produktet du vil laste ned, og klikker på Neste.

Hvis du er bruker Norton Security Platinum, velger du produktet du vil installere, og klikker på Neste.

Klikk på Last flere hvis produktet du vil laste ned, ikke vises på listen.

Hvis du vil installere produktet på en annen enhet, klikker du på Send en nedlastingskobling

10. Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når nedlasteren er kjørt, så vil produktet lastes ned, installeres og aktiveres automatisk. Enheten vil vise gjeldende beskyttelsesstatus, og ytterligere programvare kan lastes ned fra Norton-kontoen din.

For å laste ned eller installere på en annen enhet, se Last ned Norton på enheten din.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v101779430
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 03/06/2019