Last ned Norton-produktet som er kjøpt fra en butikk

Visste du dette? Mange abonnementer gjør det mulig for deg å forlenge Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstra kostnad.

Klikk her for å få rede på mer.

Du må opprette en Norton-konto eller legge det kjøpte produktet til en eksisterende konto, for å installere Norton-produktet kjøpt fra en forhandler eller tredjeparts nettsted. Behandle Norton-beskyttelsen på Min Norton.

Under installasjonsprosessen vil du bli spurt om du vil registrere deg for Nortons tjeneste for automatisk fornying. Les Nortons tjeneste for automatisk fornying for flere detaljer om Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Hvis du allerede har installert Norton på enheten din, kan du lese Lær hvordan du bruker Norton produktnøkkel for å aktivere.

Last ned og installer Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett en konto og fullfører registreringsprosessen.

Logg på hvis du allerede har en Norton-konto.

3. Klikk på Angi en ny produktnøkkel på siden Kom i gang.

Angi produktnøkkelen og klikk på >.

Hvis du kjøpte produktet som en CD i eske på nett eller hos en lokal forhandler, er produktnøkkelen inni esken, enten på et klistremerke bakpå CD-omslaget eller DVD-etuiet, eller på et kort i esken.

Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.

Merk at abonnementet starter når du skriver inn nøkkelen på 25 tegn som du finner på produktkortet eller e-posten med ordrebekreftelse.

Hvis du ser meldingen "Ugyldig produktnøkkel", kan du lese Melding "Ugyldig produktnøkkel".

4. Les vilkårene og betingelsene og klikk på Godta.

5. På siden Kom i gang leser du gjennom vilkårene og betingelsene for automatisk fornying og klikker på Godta og fortsett.

Nortons tjeneste for automatisk fornying er en enkel metode for å holde seg beskyttet mot Internett-trusler da Norton-abonnementet fornyes automatisk før det utløper. Dermed holdes Norton-produktet oppdatert og datamaskinen beskyttet uten at du trenger å bekymre deg. Når det er aktivert, kan du fortsatt logge på Norton-kontoen og deaktivere Automatisk fornying.

6. Oppgi faktureringsadressen og kredittkortinformasjonen på siden Betalingsmåte, og klikk deretter på Godta og fortsett.

7. Bekreft betalingsmetoden, og klikk deretter på Slå på automatisk fornying.

8. Klikk på Fortsett på skjermen som åpnes for å bekrefte registreringen.

9. Klikk på Godta og last ned.

Hvis du har mer enn ett Norton-produkt på kontoen din, velger du produktet du vil laste ned, og klikker på Neste.

Hvis du er bruker Norton Security Platinum, velger du produktet du vil installere, og klikker på Neste.

Klikk på Last ned flere hvis produktet du vil laste ned, ikke vises på listen.

10. Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når nedlasteren er kjørt, så vil produktet lastes ned, installeres og aktiveres automatisk. Enheten vil vise gjeldende beskyttelsesstatus, og ytterligere programvare kan lastes ned fra Norton-kontoen din.

For å laste ned eller installere på en annen enhet, se Last ned Norton på enheten din.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v101779430
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 17/09/2019