Norton viser feil abonnementsdato

Det er flere grunner til at Norton-produktet ditt kan vise feil antall abonnementsdager. Noen av de mest vannlige scenarioene finner du på listen under. Velg løsningen som passer best til din situasjon.

Hvis du ikke har kjøpt en fornying eller en oppgradering fra utløpsvarselet, vil ikke dagene fra det gamle abonnementet bli lagt til det nye abonnementet. For mer hjelp, kontakt Kundeservice- og støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100920013943EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 30/10/2019