Laste ned Norton på enheten

Å beskytte enheter og administrere Norton-produkter er like enkelt som å legge til en ny enhet i Norton-kontoen din. Følg disse instruksjonene for å installere Norton-produktet som er registrert på kontoen, eller installere det på nytt.

Hvis du har mottatt Norton-produktet fra en annen tjenesteleverandør, les Installere Norton fra tjenesteleverandøren.

Laste ned og installere Norton-produktet på datamaskinen

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, klikker du på Opprett en konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Klikk på Last ned Norton på siden Kom i gang.

Hvis du har en produktnøkkel du ennå ikke har registrert til din konto, klikker du på Angi en ny produktnøkkel for å fortsette.

Angi produktnøkkelen og klikk på >.

Hvis du ser meldingen «For å starte abonnementet angir du betalingsinformasjonen og produktnøkkelen din på norton.com/enroll», leser du Aktivere et forhåndsbetalt Norton-abonnement som er kjøpt hos en forhandler.

4. Klikk på Godta og last ned.

Hvis du har mer enn ett Norton-produkt på kontoen din, velger du produktet du vil laste ned, og klikker på Neste.

Klikk på Last flere hvis produktet du vil laste ned, ikke vises på listen.

Hvis du vil installere produktet på en annen enhet, klikker du på Send en nedlastingskobling Les I want to install my Norton Product on a different device for å fortsette med installasjonen på en annen enhet.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• I nettleserne Internet Explorer eller Microsoft Edge klikker du på Kjør.

• For Firefox eller Safari: Oppe i høyre hjørne i nettleseren, klikker du på Nedlastinger-alternativet for å vise nedlastede filer og dobbelklikker på filen du lastet ned.

• For Chrome: Nede i venstre hjørne dobbelklikker du på filen du lastet ned.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton-produktet ditt er nå installert og aktivert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 14/07/2019