Laste ned og installere Norton Enhetssikkerhet

Logg på kontoen for å installere Norton Enhetssikkerhet på alle støttede stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, mobiltelefoner eller nettbrett.

Hvis du kjøpte Norton Enhetssikkerhet hos en forhandler, eller hvis du har en produktnøkkel som ennå ikke er registrert på kontoen din, kan du lese Laste ned et Norton-produkt du har kjøpt hos en forhandler.

Hvis du har mottatt Norton-produktet fra en annen tjenesteleverandør, kan du lese Installere Norton-produktet fra tjenesteleverandøren.

Enheten må oppfylle minstekravene for operativsystemet for at du skal kunne installere Norton-beskyttelsen. Les Systemkrav for å installere og konfigurere Norton-beskyttelse for å finne ut mer om disse kravene

For Kina, Japan og Korea: Hvis Norton-produktet ikke er registrert på kontoen, må du sjekke e-postbekreftelsen som inneholder produktnøkkelen og koblingen for å laste ned Norton-produktet. Når installasjonen er fullført, følger du instruksjonene på skjermen for å opprette en konto som skal installeres på flere enheter.

Laste ned Norton Enhetssikkerhet

1. Logg på kontoen.

2. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk deretter på Logg på.

Hvis du har glemt kontopassordet ditt, klikker du på Glemt passord? og følger instruksjonene på skjermen for å gjenopprette passordet ditt.

3. Klikk på Last ned på Min Norton-portalen.

Hvis du installerer på Windows 10 i S-modus, klikker du på Hent fra Microsoft og følger instruksjonene for å installere fra Microsoft Store.

4. På siden Kom i gang klikker du på Godta og last ned.

Hvis du bruker en mobilenhet, velger du abonnementet du vil laste ned, og trykker på Neste.

Hvis du vil installere Norton Enhetssikkerhet, velger du ett av alternativene basert på enheten din:

Installere Norton Enhetssikkerhet i Windows

1. Når nedlastingen er fullført, kjører du installasjonsprogrammet fra nettleseren. Trykk på Ctrl + J -tastene for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

2. Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Fortsett.

Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Installere Norton Enhetssikkerhet på Mac

Hvis du vil installere Norton produktversjon 8.x eller nyere, må du ha Mac OS X 10.10.x eller nyere.
Før du installerer produktet, anbefaler vi at du klikker på Nortons lisensavtale og leser produktets lisensavtale.
Hvis du trenger mer informasjon, kan du lese Installere Norton Enhetssikkerhet på Mac.
Video: Slik installerer du Norton på en Mac-enhet

Video: Slik installerer du Norton på en Mac-enhet

Installere Norton Enhetssikkerhet i Android

1. Norton 360 -appskjermen i Google Play Store-appen trykker du på Installer.

2. Når installasjonen er fullført, trykker du på Åpne.

3. Les og godta vår Lisens- og tjenesteavtale, bekreft vår Globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

4. Skriv inn e-postadressen og passordet for kontoen, og trykk deretter på Logg på.

Hvis du ikke har aktivert abonnementet på Norton 360-appen ennå, kan du lese Aktivere Norton 360-appen. Norton 360-appen er nå installert.

Hvis du får problemer med å installere Norton 360-appen på mobilenheten, må du kontrollere at enheten har den nyeste versjonen av Google Play Store-appen, og at alle de nyeste systemoppdateringene er installert.

Installere Norton Enhetssikkerhet på iPhone eller iPad

1. Under Last ned Norton fra App Store trykker du på Last ned fra App Store.

Du blir nå omdirigert til App Store.

Hvis du bruker en iPad, trykker du på Installer på iPad og følger instruksjonene på skjermen.

2. Trykk på Hent.

3. Trykk på Installer.

4. Trykk på Ferdig.

5. Når nedlastingen er fullført, trykker du på Åpne for å starte Norton 360-appen.

6. Les og godta vår Lisens- og tjenesteavtale, bekreft vår Globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

7. Angi e-postadressen og passordet for kontoen, og trykk deretter på Logg på.

Video