Løse problemer med nedlasting av Nortons enhetssikkerhetsprodukt

Hvis du ikke kan laste ned eller installere Norton-produktet på enheten, velger du alternativet nedenfor som best beskriver situasjonen din:

Nedlasting og installasjon verken starter eller fullføres

• Installasjonen av Norton Enhetssikkerhet starter når du kjører den nedlastede filen. Følg en av følgende fremgangsmåter for å finne filen du har nedlastet, avhengig av nettleseren din:

Windows: Trykk på Ctrl + J -tasten for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren, og dobbeltklikk deretter på filen du lastet ned.

Mac: Trykk på Kommando + Alternativ + L for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

• Hvis du starter installasjonen og ingenting vises, kan det hende at installasjonsvinduet er skjult bak andre vinduer. Vi foreslår at du minimerer alle åpne vinduer for å se installasjonsprogrammet.

• Hvis nedlastingen ikke starter eller fortsetter, foreslår vi at du laster ned filen på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Laste ned og installere Nortons enhetssikkerhetsprodukt.

• Hvis installasjonen ikke ble fullført, eller hvis du ikke kan åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton, anbefaler vi at du laster ned og kjører verktøyet Norton Remove and Reinstall. Les Laste ned og kjøre verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Installasjonstemaer etter migrering fra Comcast

Hvis du trenger du hjelp med å installere Norton Enhetssikkerhet etter at du har migrert Comcast-abonnementet, kan du lese Løse problemer med installasjon av Norton Enhetssikkerhet etter migrering fra Comcast.

Andre installasjonsfeil

Video