Meldingen «Ugyldig produktnøkkel»

Denne feilen vises når produktnøkkelen er skrevet feil, eller hvis produktnøkkelen er for et annet produkt/versjon.

Pass på at nøkkelen skrives inn riktig

• Skriv produktnøkkelen igjen. Pass på at du skriver den eksakt som den står. Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.

Hvis du har kjøpt en eskeversjon av produktet på Internett eller hos en lokal forhandler, finner du produktnøkkelen inni esken eller på et kort i esken.

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve følgende løsninger:

Vanlige feil når du skriver inn produktnøkkel

• Mellomrom i produktnøkkelen genererer en feilmelding.

• Husk å oppgi lisensinformasjonen for det spesifikke produktet du bruker. Lisensinformasjonen for ett Norton-produkt kan ikke byttes med informasjonen for et annet Norton-produkt.

Du kan for eksempel ikke bruke produktnøkkelen for Norton-beskyttelsen når du aktiverer Norton Utilities Premium. Du finner produktnøkkelen for Norton Utilities Premium på siden Mitt abonnementkontoen din.

• Hvis du fremdeles ser en melding som varsler deg om feil eller ugyldig lisensinformasjon, må du kontrollere at du har skrevet inn lisensinformasjonen nøyaktig slik den vises.

Noen tegn (for eksempel tallet 0 og bokstaven O) kan se veldig like ut. Prøv å dobbeltsjekke følgende: bokstavene O, l (liten i), I (stor I) og tallene 0 (null) og 1 (en).

Hvis du fortsatt ser meldinger om ugyldig lisensinformasjon, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Kontakt oss

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090504170737EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 26/06/2020