Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities fra en CD?

Hvis du har kjøpt hos en forhandler, kan du installere programmet fra CDen du kjøpte.

Etter at du har installert Norton Utilities, må du aktivere produktet med den vedlagte aktiveringskoden innen 30 dager, ellers vil produktet slutte å fungere. Du ser et aktiveringsvarsel med jevne mellomrom, helt til du aktiverer produktet. Ved å aktivere produktet reduserer du muligheten for piratkopiering av programvare, og sikrer at du bruker autentisk Symantec-programvare. Hvis du har kjøpt en forbrukerversjon av produktet på CD, vil aktiveringskoden enten stå på et klistremerke på omslaget til CDen eller på et bilag i produktpakken.

Slik installerer du Norton Utilities:

1. Sett cd-en i cd-rom-stasjonen.

Installasjonsveiviseren startes automatisk som standard. Hvis installasjonsveiviseren ikke starter, kan du starte den manuelt ved å gå til CD ROM-stasjonen og dobbeltklikke installasjonsfilen (setup.exe).

2. I vinduet Velkommen til installasjonsveiviseren for Norton Utilities leser du lisensavtalen og klikker på Jeg godtar.

Du kan også klikke på Installasjonsalternativer og deretter på Bla gjennom for å endre plasseringen der du vil installere Norton Utilities.

Slik åpner du Norton Utilities:

1.      Gå til Alle programmer.

2. Klikk på Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Du kan også dobbeltklikke på Norton Utilities-ikonet på skrivebordet.

Slik aktiverer du Norton Utilities:

1. Gå til hovedvinduet i Norton Utilities og klikk på Aktiver nå.

2.      I vinduet som kommer opp, skriver du navn, e-postadresse og aktiveringskode, og klikker på Aktiver nå for å sende opplysningene til godkjenning.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere produktet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v83164340
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/06/2019