Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities (på nettet)?

Du kan laste ned en prøveversjon av Norton Utilities her:

http://norton.com/nu16

Etter at du har lastet ned installasjonsfilen fra nettstedet vårt, dobbeltklikker du på filen for å starte installasjonen. Installasjonsveiviseren veileder deg gjennom den enkle installasjonsprosessen.

Du må aktivere dette produktet innen 30 dager etter at du installerte det, ved hjelp av en gyldig aktiveringskode.

Kjøpe en aktiveringskode for Norton Utilities

Den enkleste måten å konvertere en prøveversjon til en full versjon av Norton Utilities på, er å klikke på alternativet Aktiver nå i Kontrollpanel -vinduet. Deretter kan du klikke på Kjøp i vinduet Aktiver nå for å kjøpe en aktiveringskode for Norton Utilities på Symantecs nettsted.

Aktivere Norton Utilities

Etter at du har kjøpt aktiveringskoden, kan du aktivere produktet ved å klikke på knappen Aktiver nå i Kontrollpanel -vinduet. I vinduet Aktiver nå kan du angi navn, e-postadresse og aktiveringskode, og deretter klikke på Aktiver nå for å sende opplysningene til godkjenning.

Før du begynner

Før du begynner, bør du lukke alle åpne programmer på datamaskinen og forsikre deg om at du er tilkoblet Internett.

Du må være tilkoblet Internett for å laste ned Norton Utilities.

Slik installerer du Norton Utilities

1. Last ned installasjonsfilen fra nettstedet vårt:

http://norton.com/nu16

2.      Dobbeltklikk på installasjonsfilen for å starte installasjonen.

3. I vinduet Velkommen til installasjonsveiviseren for Norton Utilities leser du lisensavtalen og klikker på Jeg godtar.

Du kan også klikke på Installasjonsalternativer og deretter på Bla gjennom for å endre plasseringen der du vil installere Norton Utilities.

Slik åpner du Norton Utilities:

1.      Gå til Alle programmer.

2. Klikk på Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Du kan også dobbeltklikke på Norton Utilities-ikonet på skrivebordet.

Slik kjøper du en aktiveringskode for Norton Utilities (på nettet)

1. Gå til hovedvinduet i Norton Utilities og klikk på Aktiver nå.

2. I vinduet som åpnes, klikker du på Kjøp for å kjøpe en aktiveringskode for Norton Utilities fra Symantecs nettsted.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å kjøpe en aktiveringskode for Norton Utilities.

Slik aktiverer du Norton Utilities

1. Gå til hovedvinduet i Norton Utilities og klikk på Aktiver nå.

2.      I vinduet som kommer opp, skriver du navn, e-postadresse og aktiveringskode, og klikker på Aktiver nå for å sende opplysningene til godkjenning.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere produktet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v83164338
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/06/2019