Jeg har installert og aktivert Norton Utilities. Hva gjør jeg nå?

Norton Utilities bidrar til å øke PCens ytelse ved hjelp av omfattende systemhåndtering og registerverktøy som forbedrer ytelsen og optimaliserer PCen.

Du kan bruke hovedfunksjonene og overvåke ytelsen til datamaskinen fra hovedvinduet.

Arbeide med Norton Utilities

1. Åpne Norton Utilities ved å gå til Alle programmer > Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Du kan også dobbeltklikke på Norton Utilities-ikonet på skrivebordet.

2. Sørg for at du har en oppdatert versjon av Norton Utilities. Hvis du klikker på Smart Update, vil den se etter og laste ned de nyeste produktoppdateringene.

3.      Gjør deg kjent med Dashbord-skjermen. Kontrollpanel-skjermen vises hver gang du åpner Norton Utilities. Den gir umiddelbar tilgang til hovedfunksjonene i Norton Utilities.

Dashbordet er delt opp i følgende deler:

• Systemtilstand: Måleren for systemtilstand er en grafisk fremstilling av datamaskinens generelle tilstand. Når måleren peker mot det røde området, betyr det at systemtilstanden ikke er god. Når måleren flytter seg fra rødt mot grønt, betyr det at tilstanden er på bedringens vei.

• Ettklikksoptimalisering: Ettklikksoptimalisering gjør det enkelt å optimalisere datamaskinen. Følgende oppgaver utføres med ett klikk:

• Registeropprydding

• Personvernopprydding

• Windows-optimaliseringer

• Diskdefragmentering

• Søk etter ubrukte programmer

Du kan stoppe optimaliseringen når som helst ved å klikke på det røde Stopp -ikonet.

De neste trinnene for å forbedre systemstatusen: En liste med anbefalte handlinger, basert på systemtilstanden, vises nedenfor Systemtilstand-måleren.

• Ytelse: Ytelsesdelen er inndelt som følger:

• Lokal disk: Viser en grafisk oppsummering av ledig plass på registrerte fysiske stasjoner.

• Klikk på Reparer for å reparere harddiskene og potensielt forbedre datamaskinens ytelse.

• Klikk på Defragmenter for å defragmentere disker og potensielt optimalisere ytelsen. Statusen for smart defragmentering vises også her, som Av eller På.

• Windows-oppstart : Viser en liste med tidligere og gjeldende oppstartstider for tredjepartsprogrammer når Windows starter.

• Windows-optimalisering : Viser hvilken Windows-optimaliseringsprofil som for øyeblikket er aktiv på datamaskinen.

• Personvern : Viser informasjon om det siste personvernsøket. Personverninformasjonen inkluderer Windows-logg, Internett-logg og Programlogg.

• Abonnement : Viser informasjon om abonnementsstatusen.

4. Smart Update : Klikk på Smart Update for å laste ned alle tilgjengelige forbedringer for produktet. Dersom det ikke finnes noen tilgjengelige oppdateringer, gir Smart Update beskjed om at produktet er oppdatert. En grønn hake viser at oppdateringen ble lastet ned og installert.

Hva er minimum systemkrav for å installere Norton Utilities?

Hvor laster jeg ned siste versjon av Norton Utilities?

Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities (på nettet)?

Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities fra en CD?

Hvordan konverterer jeg prøveversjonen av Norton Utilities til en fullstendig versjon (på nettet)?

Hvordan kan jeg bruke Norton Utilities til å holde PCen i form?

Hvordan planlegger jeg et registersøk på datamaskinen?

Hva finner jeg i de ulike kategoriene i Norton Utilities, og hvilke funksjoner har de?

Velkommen til Norton verktøy

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v83164281
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 11/06/2019