Konfigurere Norton Utilities Ultimate-innstillinger

Innstillingsvinduet i Norton Utilities Ultimate lar deg konfigurere de forskjellige alternativene som er tilgjengelige i Norton Utilities Ultimate.

Konfigurere generelle innstillinger av Norton Utilities Ultimate

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. Klikk på ikonet Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. I vinduet Innstillinger, ved siden av Generelle innstillinger, klikker du på høyre pil helt til høyre på skjermen og gjør følgende:

• Tips og triks : Vis alle meldingene Norton Utilities Ultimate har for deg, for eksempel informasjonsartikler og produkttilbud. Denne delen vises bare hvis det er en melding

• Skrivebordsmeldinger : Viser sporadisk informasjon på skrivebordet som du kanskje har bruk for.

• Oppdater tilkoblingsinnstillinger : Konfigurer proxy-serverinnstillinger for datamaskinen. Du kan også konfigurere spesifikke proxy-serverinnstillinger i henhold til kravene dine.

Klikk på Bruk spesielle proxy-serverinnstillinger og følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere proxy-serverinnstillinger

Konfigurere innstillinger for Norton Utilities

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. Klikk på ikonet Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. I vinduet Innstillinger, ved siden av Norton Utilities, klikker du på høyre pil helt til høyre på skjermen og gjør følgende:

• Kontrollpanel : Kontrollerer visningen av varsler som er konfigurert til å ikke vises når Norton Utilities Premium utfører en oppgave

• Alternativer for reparasjon : Kontroller visningen av reparasjonsbekreftelsesvarsler

Hvis du vil slå av varsler, deaktiverer du avmerkingsboksen Spør meg før du utfører reparasjoner og optimaliseringer.

Alternativet Vis et sammendrag på kontrollpanelet oppsummerer de fullførte reparasjonene og optimaliseringene på kontrollpanelet.

• SafetyNet : Lagre angreinformasjon når du reparerer problemer.

Konfigurere automatiske pleieinnstillinger for Norton Utilities Ultimate

Hvis du vil konfigurere Automatisk pleie for Norton Utilities Ultimate, ser du Konfigurere Automatiske pleieinnstillinger i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

Konfigurere generelle innstillinger for Norton Utilities PC-opprydding

Hvis du vil konfigurere innstillingene for PC-opprydding for Norton Utilities Ultimate, ser du Konfigurer innstillinger for PC opprydding i Norton Utilities Ultimate.

Konfigurere villedende og uønskede programfjerningsinnstillinger

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. Klikk på ikonet Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. I vinduet Innstillinger, ved siden av Villedende og uønskede programfjerningsinnstillinger, klikker du på høyrepilen helt til høyre på skjermen.

Ved siden av Oppbevarte elementer bruker du alternativet Fjern for å slette noen av programmene som tidligere ble flagget av Norton Utilities Ultimate, og som du ikke fjernet på tidspunktet for det originale søket.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138373442