Funksjonene til Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate er bare tilgjengelig for Windows™-PC-er.

Hovedfunksjoner

• NetBooster lar deg optimalisere Internett-innstillingene for å forbedre responstiden for videoer, nedlastinger og spill.

• Nettverksskanner søker etter enheter på nettverket som bruker båndbredde eller forårsaker overbelastning av nettverket, slik at du kan lukke dem.

• Prosesskanner søker etter unødvendig bruk av ressurser og slår dem av for å forbedre enhetens responstid.

• Søk og gjenopprett lar deg finne og gjenopprette filer som er slettet ved et uhell, for eksempel dokumenter eller bilder.

• Verktøyet Systemgjenoppretting tar datamaskinens innstillinger tilbake til tiden før en dårlig oppdatering, program eller driver ble installert. Systemgjenoppretting vil ikke endre eller fjerne dokumenter, bilder, musikk, videoer eller filer.

Følgende funksjoner er også tilgjengelige i Norton Utilities Ultimate:

• Avansert avinstalleringsprogram hjelper deg med enkel avinstallering av programmer for å frigjøre diskplass.

• Alt-i-ett PC-opprydding renser Internettfiler for å forbedre enhetens personvern og frigjør diskplass.

• Internettopprydding fjerner søppelfiler fra Internett, private nettleserdata og mer.

• Windows Opprydding fjerner søppelfiler i Windows, ødelagte snarveier og mer.

• Registeropprydding rydder opp og reparerer registerproblemer.

• Programakselerator bidrar til å øke filtilgangshastigheten og øke stasjonseffektiviteten ved å justere programmer på nytt og defragmentere filer på harddisken.

• Automatisk pleie bidrar til å automatisere vedlikeholdet på datamaskinen.

• Filmakulator makulerer personlige dokumenter for å forhindre at andre får tilgang til eller henter dem.

• RAM Reclaimer er utviklet for å frigjøre fanget RAM for å forbedre PC-ens totale hastighet og stabilitet.

• Oppstartsoptimalisering lar deg enkelt aktivere eller deaktivere programmer fra å kjøre automatisk ved oppstart for å forbedre hastighet og ytelse.

• Superkontrollpanel gir deg tilgang til skjulte Windows-innstillinger, slik at du kan tilpasse dem til dine behov.

• Systempersonvern bidrar til å forhindre Windows 10- og 11-operativsystemet i å samle og dele brukerdataene på enheten.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig i Windows 10 eller nyere versjoner (unntatt Windows 10/11 i S-modus eller Windows som kjører på ARM-prosessor).

• Systemfeilsøker får lett tilgang til skjulte feilsøkingsverktøy for Windows for å løse problemer med programmer, maskinvare, lydenheter, Internett og mer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138357930