Blokker tilgangen til de sensitive opplysningene dine og enhetsinformasjon på Internett ved hjelp av Norton Utilities Ultimate

Personvernbeskyttelsesfunksjonen beskytter tilgang til personopplysninger ved å deaktivere funksjonene for datadeling i Windows.

Funksjonen Personvernbeskyttelse er kun tilgjengelig i Windows 10 eller nyere versjoner.

Personvernbeskyttelsen deaktiverer Windows 10- eller 11-telemetri og andre invaderende datainnsamlingstjenester, inkludert:

• Microsoft Diagnostics, Data Collection og Telemetry Services

• Plasseringstjenester

• SmartScreen-tjeneste

• Windows tilbakemeldingstjeneste

• Cortana virtuell assistent

• Tilgang til kamera og mikrofon

• Samlet aktivitetslogg

Slå av Windows-tjenester

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. Klikk på Verktøykasse > Beskytt.

3. I vinduet Beskytt, klikker du på Personvernbeskyttelse.

4. Under Funksjoner for datadeling i Windows, ved siden av tjenesten som deler Windows-dataene, velger du Deaktivert.

5. Hvis du vil deaktivere alle tjenestene, klikker du på Slå av alle (anbefalt).

Klikk på Gjenopprett for å gjenopprette innstillingene.

6. Klikk på Lukk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138369157