Gjenoppretting av filer som er slettet ved bruk av Norton Utilities Ultimate

Søk og gjenopprett lar deg gjenopprette mange typer tapte filer ved å søke i stasjonen du ønsker.

Filer som slettes ved hjelp av Filmakulatorverktøyet til Norton Utilities Ultimate, kan ikke gjenopprettes.

Kjøre Søk og gjenopprett

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. Klikk på Verktøykasse > Gjenopprett i venstre rute.

3. I vinduet Gjenopprett, klikker du på Søk og gjenopprett.

4. Under Søkealternativer velger du stasjonen du vil søke i, og plasseringen for lagring av filen.

5. Velg ett av følgende:

• Bruk SmartScan: Eliminerer irrelevante og ubrukelige søppelfiler fra søket.

• Bruk Strong Scan: Utfør et søk på sektornivå og sett sammen data på nytt. Denne prosessen øker søketiden betydelig.

6. Klikk på Søk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138364648