Konfigurere innstillingene for PC-opprydding i Norton Utilities Ultimate

Innstillingsvinduet i Norton Utilities Ultimate lar deg endre hvordan søppelfiler fjernes og hvilke søppelfilmønstre som gjenkjennes. Filer du har valgt å utelate fra PC-oppryddingsverktøyet, vises i den tilhørende ekskluderingslisten.

Konfigurere innstillingene for Alt-i-ett-opprydding på PC-en

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. Klikk på Verktøykasse > Rengjør i venstre panel.

3. I vinduet Rens klikker du på Alt-i-ett PC-opprydding.

4. I vinduet Alt-i-ett PC-opprydding, under Analyser nå, klikker du på Innstillinger.

5. I vinduet Innstillinger, under PC-opprydding, gjør du ett av følgende:

• I fanen Internett, velger du om søppel-Internettfiler må slettes eller makuleres. Alle elementer som er valgt for Utelatelses, er også oppført i fanen Internett

• I fanen Annet kan du endre søppelfilmønstrene som er konfigurert i Norton Utilities Ultimate. Du kan konfigurere nye søppelfilmønstre, redigere eksisterende, slette søppelfiltyper fra listen eller tilbakestille til standard søppelfilinnstillinger for Norton Utilities Ultimate

6. Klikk på Lukk.

Konfigurere innstillinger for Internett-opprydding

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. Klikk på Verktøykasse > Rens i venstre panel.

3. I vinduet Rens, klikker du på Internett-opprydding.

4. I vinduet Internett-opprydding, under Analyser nå, klikker du på Innstillinger.

5. I vinduet Innstillinger, under PC-opprydding, gjør du ett av følgende:

• I fanen Internett, velger du om søppel-Internettfiler må slettes eller makuleres. Alle elementer som er valgt for Utelatelses, er også oppført i fanen Internett

• I fanen Annet kan du endre søppelfilmønstrene som er konfigurert i Norton Utilities Ultimate. Du kan konfigurere nye søppelfilmønstre, redigere eksisterende, slette søppelfiltyper fra listen eller tilbakestille til standard søppelfilinnstillinger for Norton Utilities Ultimate

6. Klikk på Lukk.

Konfigurere Windows oppryddingsinnstillinger

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. Klikk på Verktøykasse > Rens i venstre panel.

3. I vinduet Rens, klikker du på Windows-opprydding.

4. I vinduet Windows-opprydding, under Analyser nå, klikker du på Innstillinger.

5. I vinduet Innstillinger, under PC-opprydding, gjør du ett av følgende:

• I fanen Internett, velger du om søppel-Internettfiler må slettes eller makuleres. Alle elementer som er valgt for Utelatelses, er også oppført i fanen Internett

• I fanen Annet kan du endre søppelfilmønstrene som er konfigurert i Norton Utilities Ultimate. Du kan konfigurere nye søppelfilmønstre, redigere eksisterende, slette søppelfiltyper fra listen eller tilbakestille til standard søppelfilinnstillinger for Norton Utilities Ultimate

6. Klikk på Lukk.

Konfigurere innstillinger for registeropprydding

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. Klikk på Verktøykasse > Rens i venstre panel.

3. I vinduet Rens, klikker du på Registeropprydding.

4. I vinduet Registeropprydding, under Analyser nå, klikker du på Innstillinger.

5. I vinduet Innstillinger, under PC-opprydding, gjør du ett av følgende:

• I fanen Internett, velger du om søppel-Internettfiler må slettes eller makuleres. Alle elementer som er valgt for Utelatelses, er også oppført i fanen Internett

• I fanen Annet kan du endre søppelfilmønstrene som er konfigurert i Norton Utilities Ultimate. Du kan konfigurere nye søppelfilmønstre, redigere eksisterende, slette søppelfiltyper fra listen eller tilbakestille til standard søppelfilinnstillinger for Norton Utilities Ultimate

6. Klikk på Lukk.

Konfigurere Avansert avinstallasjonsprogram

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. Klikk på Verktøykasse > Rens i venstre panel.

3. I vinduet Rens, klikker du på Avansert avinstallasjonsprogram.

4. I vinduet Avansert avinstallasjonsprogram, velger du programmet du vil avinstallere og klikker på Avinstaller.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v138357715